نحوه نوشتن مقاله کنفرانسی

نحوه نوشتن مقاله کنفرانسی: ساختار مقاله، ابزار و نمونه واقعی

خلاصه متن:

با اضطراب و حس عجیبی به موسسه ما مراجعه کرد و با سلام و احوال پرسی کوتاهی، گفت: هیچ چیز از نحوه نوشتن مقاله کنفرانسی نمی داند! وقت کمی داشت و به گفته خودش این دومین بار بود که این موضوع برایش دردساز میشد. نمونه کار اولش را نشانمان داد.

با اضطراب و حس عجیبی به موسسه ما مراجعه کرد و با سلام و احوال پرسی کوتاهی، گفت: هیچ چیز از نحوه نوشتن مقاله کنفرانسی نمی داند! وقت کمی داشت و به گفته خودش این دومین بار بود که این موضوع برایش دردساز میشد. نمونه کار اولش را نشانمان داد. متوجه شدیم که مفهوم قالب اصلی مقاله کنفرانسی را نمی شناسد. این بار نوشتن مقاله کنفرانسی را به کارشناسان تیم ما سپرد و پس از ارائه کنفرانس اش، صدای خنده شیرین و ذوق صمیمانه اش از پشت تلفن، هنوز روحمان را تازه میکند.

اگر شما هم قصد دارید که همانند آن فرد بعد از نوشتن مقاله کنفرانسی خنده بر لبانتان بیاید، این مقاله را تا انتها مطالعه کنید تا از تجربه ۱۰ ساله موسسه ما بهره مند شوید.

پیش نیازهای مقاله کنفرانسی

هر کنفرانسی قواعد خودش را برای یکدست سازی مقالات به دانشجوها اعلام می کند حتی اگر به مذاق دانشجو خوش نیاید. شکل و شیوه بصری برای ارائه مفاهیم خیلی اهمیت دارد، اساتید حوصله شان کمتر از قبل شده و به دنبال مفاهیم خلاصه و مفید هستند.

هر سال کنفرانس های زیادی برگزار می شود و دانشجو باید به دنبال کنفرانسی باشد که با موضوع پژوهش او همخوانی دارد.

نوآوری برای انتخاب موضوع مهم است اما نه اینکه یک موضوع فراواقعی انتخاب شود. موضوعی که منابع کمی دارد، به حل مساله ای کمک نمی کند و به نوعی دردسر آن بیشتر از منفعت اش است، پس این نوع موضوعات را فراموش کنید چون شما زمان زیادی برای ارائه مقاله کنفرانسی ندارید.

نوآوری در موضوع باید احساس شود، با کنفرانس همخوانی داشته باشد و از همه مهمتر بتوان در زمان کوتاهی که اعلام می شود در موردش به نتیجه ارزشمند رسید.

ساختار استاندارد مقاله کنفرانسی

در زمان نوشتن مقاله کنفرانسی باید طبق ساختاری که از سوی کنفرانس گفته شده پیش بروید. نکته ای که باید بدانید این است که برای شرکت در یک کنفرانس و ارائه مقاله کنفرانسی نیازمند دوفایل هستید. اولین فایل را باید مطابق به قوانین به کنفرانس مد نظر ارسال کنید. در اولین فایل باید در ۷ الی ۸ صفحه تمام تحقیقات خود را ذکر کنید تا بتوانید مسئولان کنفرانس را مجاب کنید تا به شما اجازه ارائه در کنفرانس را بدهند. پس به عبارتی اولین فایلی که بصورت ورد یا پی دی اف برای کنفرانس مد نظر ارسال می کنید، کلید ورود شما به کنفرانس خواهد بود.

 در یک بررسی کلی طبق تجربه کارشناسان مجموعه ما، لیست زیر در هر مقاله کنفرانسی تکرار می شود. موارد زیر را باید در فایل اولی که به کنفرانس ارسال می کنید رعایت کنید.

  • عنوان: عنوان خوب نیمی از راه است! عنوان باید مرتبط با موضوع، جذاب، قابل درک، بدون ابهام و کوتاه باشد.
  • چکیده: بدون تعارف اساتید اول از هر بخش به سراغ چکیده می روند. در بخش چکیده باید بگویید موضوع شما چیست، چه اهمیتی دارد، از چه روشی برای آن استفاده شده و نتیجه به کجا رسیده است! همه اینها باید در پاراگرافی مختصر و مفید گفته شود.
  • مقدمه: شروع کنفرانس با مقدمه است. اینجا ثابت می کنید که موضوعتان چقدر با ارزش بوده و قرار است به جاهای جالبی برسد. کمی ابهام و شیطنت در مقدمه مخاطب را مشتاق تر می کند.
  • روش شناسی: اگر نیاز به نرم افزار خاص، برنامه نویسی، پژوهش مشخص و … است، سهل انگاری نکنید.
  • نتایج: اساتید عاشق نتایج نموداری و المان های بصری هستند. گراف ها، اشکال و رنگ و لعاب در نتیجه گیری تا حدی که مخاطب را سر در گم نکند، واقعاً جواب است.
  • بحث:اجازه دهید کنفرانس شما جای پرسش و پاسخ داشته باشد. پویایی بخش مهمی از نحوه نوشتن مقاله کنفرانسی محسوب می شود.
  • نتیجه گیری: در این بخش باید به صراحت بگویید که پژوهش شما به چه نتیجه ای رسیده است و البته که باید بتوانید در زمان کوتاه اهمیت نتیجه را ثابت کنید.
  • منابع: اگر کل موارد بالا را به دقت پیش ببرید اما منابع پژوهش شما مشخص و معتبر نباشد، مقاله شما رد می شود! انتخاب با خودتانJ

دومین فایل هم مربوط به زمان ارائه کنفرانس است که باید در قالب پاورپوینت یا یک بنر آماده شود. این که فایل شما بصورت پاورپوینت باید حاضر شود یا بصورت بنر را، مسئولان کنفرانس بعد از برسی فایل اول به شما خواهند گفت.

درصورتی که مقاله شما قوی و پربار باشد، مسئولان از شما در خواست خواهند کرد که فایل دوم را بصورت پاورپوینت حاضر کنید و آن را بصورت شفاهی در کنفرانس ارائه دهید، در غیر این صورت باید فایل دوم را بصورت یک پوستر حاضر کنید و خلاصه مقاله خودتان را در آن ذکر کنید.

نمونه پاورپوینت مناسب مقاله کنفرانسی

ضمن بررسی ویژگی های پاورپوینت مناسب مقالات کنفرانسی یک نمونه تصویر مناسب هم برایتان در زیر قرار دادیم:

  • تعداد اسلاید مفید حرفه ای و قابل ویرایش
  • انیمیشن‌های متحرک و متنوع
  • تصاویر و وکتورهای مربوط
  • اسلایدهای اینفوگرافیک‌های متحرک و جذاب مخصوص ارائه همایش و کنفرانس
  • اسلایدهای مخصوص تصویر
  • کاملا قابل ویرایش ،تغییر رنگ ،جابجایی تصاویر، متن‌ها و المان‌ها
  • قابلیت حذف و اضافه کردن اسلاید
  • رنگ بندی بسیار جذاب و حرفه ای
  • استفاده از هایپرلینک در منوهای قالب پاورپوینت کنفرانس (در صورت کلیک روی هر بخش منو، به اولین اسلاید آن بخش می‌روید)
  • قابلیت تغییر رنگ: به راحتی می‌توانید از ترکیب رنگ‌های متنوع استفاده کنید. تغییر رنگ بندی نیز با یک کلیک انجام می‌شود و کافی است که پالت رنگی خود را انتخاب کنید. (آموزش تغییر رنگ بندی قالب در فایل دانلودی موجود است.)

نمونه عکس مقاله کنفرانسی

برای دانلود رایگان یک نمونه پاورپوینت جذاب دیگر نیز می توانید روی دکمه دانلود زیر کلیک کنید.

۱-دانلود پاورپوینت برای مقاله کنفرانسی

۲-دانلود پاورپوینت برای مقاله کنفرانسی

پروسه ارسال مقاله کنفرانسی

هر کنفرانسی یک تاریخ را به عنوان deadline یعنی آخرین زمان ارسال اعلام می کند. ارسال مقاله را دقیقاً به همان روز و ساعت موکول نکنید، شاید از آسمان سنگ افتاد! کمی زودتر ترتیب این کار را دهید.

مقاله را طبق ساختاری که کنفرانس گفته و بدون خلاقیت های عجیب و غریب از سمت خودتان تهیه نماییدJ اگر فایل های اضافه ای از سوی کنفرانس اعلام شده بدون تعجب و پرس و جو و گلایه تنظیم کنید. فرم ها را که تکمیل کردید، بعد از اینکه مقاله حاضر شد، اقدام به سابمیت مقاله کنید. ارسال مقاله هم که دیگر با چند کلیک ساده از طریق سایت کنفرانس یا ایمیل رسمی آن انجام می شود.

فوت کوزه گری

اگر مقاله شما فرمول و اعداد و ارقام زیادی دارد از نرم افزارهایی مثل لاتکس، متلب و … کمک بگیرید. وب سایت هایی که به ویراستاری کمک می کنند تا حدودی به داد شما می رسند. به هر حال ادیت مقاله اهمیتش از اصل مقاله بیشتر نباشد کمتر هم نیست! تجربه ما اینطور می گوید:

  • غلط املایی باعث شده یک داور کنفرانس را ترک کند!
  • مشکلات نگارشی سبب رد سابمیت توسط داوران کنفرانس می شود!
  • بهم ریختگی متن و جداول و … واقعاً زحمات شما را سوخت می کندL

زمان کنفرانس محدود است، مقاله شما باید به شکل فشرده اما خوشگل و پر محتوا در قالب پاورپوینت و بنرهای شیک و واضح ارائه شود تا مخاطب با نگاه اجمالی بتواند با شما هم گام شود. ما هم میدانیم انجام همه این موارد سخت است. به شما پیشنهاد می دهیم که برای جلوگیری از رد شدن مقاله در همان گام اول به ما اجازه دهید ادیت مقاله شمارا با هزینه اندکی انجام دهیم تا دیگر نگران رد شدن آن نباشید.

کار را به کاردان بسپارید!

اصلاً تعجب ندارد که یک دانشجو نتواند از پس همه مباحث بالا بر آید. می توانید از موسسه انجام مقاله با ده سال سابقه درخشان و صدها نمونه کار استفاده کنید. انجام مقاله کنفرانسی باید دقیقاً طبق نیاز کنفرانس و نظر داوران نوشته شود. می توانید از مشاوره رایگان ما استفاده کنید و یا 5 درصد کد تخفیف برای انجام مقاله کنفرانسی داشته باشید، اما یادتان باشد نیاز به ایمیل واقعی خودتان داریم تا موارد بالا را برایتان ارسال کنیم.

برای دریافت کد تخفیف یا 15 دقیقه مشاوره رایگان کافیست به 4 سوال زیر در بخش نظرات پاسخ دهید:

۱-آیا نوشتن عنوان طولانی برای مقاله کنفرانسی قابل قبول است؟

۲-آیا چکیده مقاله لزوماً نیاز به نمودار و گراف دارد؟

۳-آیا ادیت مقاله اهمیتی در نظر داوران ایجاد می کند؟

۴-آیا موضوع تکراری برای مقاله کنفرانسی پذیرفته می شود؟

 

به این صفحه امتیاز بدهید
تصویر سارا رادش

سارا رادش

سلام، من سارا رادش یکی از کارشناسان مقالات رشته برق هستم که با موسسه انجام مقاله همکاری می کنم. من دارای مدرک دکتری رشته برق از دانشگاه تهران هستم که مقالات زیادی در این رشته نگارش و چاپ کرده ام. از آن جایی که علاوه بر انجام مقاله دانشجویی علاقه زیادی به نویسندگی داشتم، تصمیم گرفتم تا نگارش مقالات آموزشی و تخصصی سایت انجام مقاله را نیز به عهده بگیرم. امیدوارم توانسته باشم تمامی تجربیات و تخصص خودم را در این مقالات به شما عزیزان ارائه کنم. همچنین به شما پیشنهاد می کنم که از دسته بندی های زیر نیز بازدید کنید:آی اِس آی و  چالش های دانشجویی
مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *