چاپ مقاله ISI

مراحل چاپ مقاله ISI بصورت قدم به قدم در 4 مرحله آسان

خلاصه متن:

به احتمال زیاد شما هم اکنون کار های انجام مقاله ISI خود را انجام داده اید و الان به دنبال آموزش چاپ مقاله ISI هستید تا مقاله ای که برایش زحمت کشیده اید را در یک مرجع معتبر ثبت کنید، اما بعید می دانم که توانسته باشید یک آموزش کامل

به احتمال زیاد شما هم اکنون کار های انجام مقاله ISI خود را انجام داده اید و الان به دنبال آموزش چاپ مقاله ISI هستید تا مقاله ای که برایش زحمت کشیده اید را در یک مرجع معتبر ثبت کنید، اما بعید می دانم که توانسته باشید یک آموزش کامل در این زمینه پیدا کرده باشید، آموزشی که گام به گام همراه با مثال و تصویر بتواند مراحل چاپ مقاله ISI را بصورت کامل بیان کند.

به همین منظور از بهترین کارشناس خود که در بخش سفارش چاپ مقاله ISI کار می کند درخواست کردیم تا این مقاله را برای شما عزیزان نگارش کند. در این مقاله قرار است صفر تا صد آموزش چاپ مقاله ISI را بصورت رایگان و همراه با مثال در اختیار شما قرار دهیم، بنابراین حتما خط به خط  این مقاله را تا انتها مطالعه کنید.

مرحله اول : انتخاب ژورنال متناسب با موضوع مقاله

بهتر است قبل از اینکه مقاله خود را نگارش کنید مجله ای (ژورنال) متناسب با موضوع خود پیدا کنید زیرا در این حالت، می توانید مقاله خود را متناسب با قوانین همان مجله نگارش کنید تا دیگر نیاز نباشد که در زمان بارگذاری مقاله، آن را مجددا ویرایش کنید.

اما اگر مقاله خود را نگارش کرده اید و به دنبال یک ژورنال هستید اولین چیزی که باید به آن دقت کنید تناسب موضوعی ژورنال مورد نظر با مقاله شما است.

برای پیدا کردن یک ژورنال مناسب با موضوع مقالتان کافی است وارد لینک mjl.clarivate.com شوید و با توجه به تصویر زیر در باکس جست وجو کلید واژه یا عنوان مقاله خود را سرچ کنید.

انتخاب ژورنال متناسب با موضوع مقاله

بعد از سرچ، لیست تمامی ژورنال هایی که مقالات ISI با موضوع شما را چاپ می کنند، نمایش داده خواهد شد.

مهم ترین شاخص هایی که باید در انتخاب ژورنال های ISI در نظر بگیرید به ترتیب شامل موارد زیر است:

  • ضریب if و یا همان (Impact Factor) : این ضریب هرچه بالاتر باشد بهتر است و معمولا پیشنهاد می شود که ژورنال هایی با ضریب بالای 4 را انتخاب کنید. این ضریب بیان کندده این است که این ژورنال در 2 سال گذشته مورد استناد چند ژورنال دیگر قرار گرفته است.
  • Hindex: مربوط به میزان تاثیر استناد های آن ژورنال است که هرچقدر بیشتر باشد بهتر است.
  • Open Access یا Close Access بودن مقاله: مقالات ISI به این 2 دسته ای که نام بردیم تقسیم بندی می شوند. در مقالات Open Access برای چاپ مقاله باید هزینه پرداخت کنید، همچنین بازدید کنندگان می توانند بصورت رایگان مقاله شما را مطالعه کنند. اما در مقالات Close Access قرار نیست شما هزینه ای پرداخت کنید و فرآیند چاپ کاملا رایگان است، اما بازدید کنندگان برای خواندن مقاله باید هزینه پرداخت کنند.
  • رنکینگ Q : مقالات ISI به 4 رنکینگ Q1,Q2,Q3,Q4 رتبه بندی می شوند که Q1 ها دارای بیشترین اعتبار و Q4 ها دارای کمترین اعتبار هستند. رنکینگ Q با توجه به ضریب If مشخص می شود و ضریب if نیز می تواند موضوع به موضوع متفات باشد بنابراین ممکن است یک ژورنال در یک موضوعی دارای Q بیشتری نسبت به موضوع دیگری در همان ژورنال باشد که در تصویر زیر نمونه آن را قرار داده ایم.

رنکینگ Q مقالات ISI

برای اینکه خودتان هم بتوانید مانند تصویر بالا Q ژورنالی که انتخاب کرده اید را ببینید باید وارد سایت mjl.clarivate.com شوید.

سایت mjl.clarivate.com در حالت عادی اطلاعات کمی از ژورنال را نمایش می دهد. برای دیدن تصویر بالا باید اشتراک سازمانی خریداری کنید تا بتوانید تمامی اطلاعات ژورنال را مشاهده کنید.

با توجه به شاخص های بالا ژورنال خود را انتخاب کنید. به این نکته توجه داشته باشید که هر ژورنالی که دارای اعتبار بیشتری باشد قطعا چاپ مقاله نیز در آن بسیار سخت تر خواهد بود.

برای پیدا کردن ژورنال از سایت های www.doaj.org ،scholar.google.com و www.scimagojr.com نیز می توانید کمک بگیرید.

مثال : به عنوان نمونه ما ژورنال journal-of-molecular-liquids را برای یکی از دانشجویان رشته مکانیک به آدرس www.sciencedirect.com انتخاب کرد ایم که در ادامه این ژورنال را بصورت کامل بررسی خواهیم کرد.

مرحله دوم : آماده سازی مقاله با توجه به فرمت و قوانین ژورنال

تمامی ژورنال ها دارای سایت و یا صفحه مخصوص به خودشان هستند. در وب سایت هر ژورنال بخشی با عنوان  Guide for authors وجود دارد که تمامی قوانین و نوع فرمت مقاله ای را که باید برایشان ارسال کنید را توضیح داده اند، بنابراین به این بخش مراجعه کنید و تمامی قوانین نوشته شده را مطالعه کنید و با خط به خط مقاله خود تطبیق دهید که هیچ کدام از قوانین را نقض نکرده باشد.

 قوانین یکی از ژورنال ها بصورت زیر است که می توانید در لینک www.sciencedirect.com مطالعه کنید.

آماده سازی مقاله با توجه به فرمت و قوانین ژورنال

بعد از مطالعه قوانین باید تمامی بخش هایی که نیاز است را به مقاله خود اضافه کنید. معمولا مقاله ISI شما باید دارای بخش های زیر باشد:

  1. عنوان
  2. مشخصات گردآورنده
  3. چکیده
  4. کلیدواژه ها
  5. مقدمه
  6. بیان مسئله
  7. اهداف
  8. پرسش ها و فرضیه‌های پژوهش
  9. پیشینه پژوهش
  10. روش شناسی
  11. محدوده و محدودیت های پژوهش
  12. یافته‌ها
  13. بحث و نتیجه گیری
  14. پیشنهادات
  15. تشکر و قدردانی
  16. منابع

مرحله سوم : ارسال مقاله به ژورنال

معمولا بصورت کلی تمامی مقالات طبق مثالی که در ادامه خواهیم زد ارسال می شوند، فقط ممکن است در برخی جزئیات تفاوت داشته باشند.

وارد ژورنال مد نظر خودمان با آدرس سایت www.sciencedirect.com می شویم و روی گزینه Submit your article که در تصویر زیر نمایش داده شده است کلیک می کنیم. شما نیز می توانید نام ژورنالی که انتخاب کرده اید را در گوگل جست و جو کنید تا وب سایت ژرونال مد نظرتان را پیدا کنید.

ارسال مقاله به ژورنال

با کلیک کردن بر روی گزینه ی Submit your article صفحه ای به شکل تصویر زیر باز خواهد شد که با زدن بر روی گزینه  Register می توانید در این وب سایت ثبت نام کنید.

Submit new manuscript

بعد از ثبت نام صفحه ی زیر برای شما باز خواهد شد که در این صفحه، بر گزینه ی Submit new manuscript کلیک می کنیم.

Full length article

در صفحه ی جدید، ابتدا باید مشخص کنیم که نوع مقاله ما چیست. باتوجه به اینکه مقاله ما ISI است، نوع Full length article در این صفحه انتخاب می شود. این گزینه را انتخاب کرده و بر Proceed  کلیک میکنیم.

آپلود مقاله isi

طبق تصویر زیر، تمام فایل های مرتبط به مقاله را آپلود می نماییم. در سمت چپ مواردی که به رنگ قرمز نوشته شده است شامل Cover leter, Highlights, Manuscript file و Declaration of Interest Statement می باشد که باید همه آن ها را همراه با مقاله خود در سایت آپلود کنید. آماده کردن و آپلود کردن هر کدام از فایل ها واجب است و باید با رعایت تمامی نکاتی که در صفحه قوانین مطالعه کردید آنها را آماده و آپلود کنید. اگر در این مرحله دچار مشکل شدید کافی است که سوال خودتان را در بخش نظرات از ما بپرسید تا در سریع ترین زمان ممکن پاسخ خودتان را دریافت کنید.

Manuscript file

پس از ارسال فایل ها به مرحله بعد خواهید رفت که درعکس زیر نمایش داده می شود. در این صفحه باید موضوع مقاله را مشخص کنید و بر گزینه ی  Proceed کلیک کنید.

مشخص کردن داورهای پیشنهادی

در صفحه ی باز شده باید داورهای پیشنهادی خود را مشخص می کنیم و روی گزینه ی Next کلیک می کنیم.

مشخص کردن داورهای پیشنهادی 2

در صفحه ی باز شده، سوالاتی متناسب با مقاله شما پرسیده می شود که می توانید آنها را در گوگل ترنسلیت ترجمه کنید تا بتوانید پاسخ دقیق تری به آنها بدهید.

مشخص کردن داورهای پیشنهادی 3

در نهایت صفحه زیر برای شما باز می شود که می توانید نظرات و یا توضیحات اضافه خود را در آنجا بنویسید.

مشخص کردن داورهای پیشنهادی 4

در آخرین بخش نیز باید عنوان مقاله، چکیده، کلمات کلیدی، نویسندگان مقاله و اطلاعات گرنت مقاله را مشخص کنید. در نهایت با انجام کامل مراحل فوق، مراحل ارسال مقاله به اتمام رسیده و بر گزینه ی Build PDF for Approval کلیک کنید.

اتمام مراحل ارسال مقاله

بعد از این بخش باید منتظر نتایج داوری باشید.

مرحله چهارم : آنالیز نتایج داوری

بعد از ارسال مقاله ISI ،حدودا 2 الی 4 هفته و گاهی اوقات حتی تا 2 ماه نیز طول می کشد تا نتیجه داوری برای شما ارسال شود. نتایج داوری معمولا شامل موارد زیر است که در یک جدول آن را دسته بندی کرده ایم.

پاسخ داوری

آنالیز

Revise

بیشتر افراد با این پاسخ روبرو می شوند که به این معنی می باشد که مقاله شما دارای برخی ایراداتی است که باید آن ها را حل کنید. طبق پیامی که به شما ارسال می شود ایرادات مقاله خود را حل کنید و نسخه جدیدی از مقاله را ارسال کنید.

اگر      minor revISIon  بود یعنی مقاله دارای ایرادات کمی است و در این موارد بعد از رفع ایراد معمولا مقاله شما داوری مجدد نمی شود و فقط تویط ادیتور بررسی می شود.

اما اگر با پاسخ Major Revise روبرو شدید یعنی ایرادات مقاله شما زیاد است و باید بعد از ارسال نسخه جدید داوری مجدد صورت بگیرد. اگر می خواهید که مقاله خودتان را بدون ایراد ادیت کنید تا در نوبت بعدی تایید شود، می توانید از خدمات ادیت مقاله توسط تیم ما نیز بهره مند شوید.

پذیرش یا اکسپت (Accept) مقاله

اگر با این پاسخ روبرو شدید یعنی مقاله شما تایید شده است و وارد صف برای چاپ مقاله خواهید شد.

ریجکت (Reject) مقاله

این پیام به این معنی است که مقاله شما بصورت کامل رد شده است و تقریبا دیگر نمی توانید مقاله خود را در آن ژورنال ثبت کنید.

بهترین روش چاپ مقاله ISI چیست؟

ما سعی کردیم بصورت کامل مراحل چاپ مقاله ISI را به شما توضیح دهیم، اما اگر متن بالا را کامل مطالعه کرده اید و هنوز هم احساس می کنید توانایی کافی را برای چاپ مقاله ندارید بهتر است این کار را به ما بسپارید. برای کسب اطلاعات دقیق از هزینه چاپ مقاله ISI و نحوه سفارش چاپ مقاله ISI به بخش پشتیبانی پیام دهید.

نکات طلایی در چاپ مقاله ISI

در انتهای مقاله و به عنوان جمع بندی مهم ترین نکات چاپ مقاله ISI را نیز بیان کرده ایم تا بدون هیچ مشکلی خودتان فرآیند چاپ را انجام دهید.

  1. سعی کنید ژورنال با مقاله شما کاملا هم موضوع باشد.
  2. بصورت واقع بینانه کیفیت مقاله خود را آنالیز کنید و ژورنالی متناسب با مقاله خود انتخاب کنید.
  3. تا زمانی که نتایج داوری یک ژورنال نیامده است، مقاله خود را به ژورنال دیگری ارسال نکنید.
  4. اگر عجله دارید تا سریعا مقاله شما چاپ شود، از ژورنال های Open Access استفاده کنید.
  5. سرقت ادبی، کیفیت کم محتوا، عدم رعایت قوانین ارسال، عدم تناسب موضوع مقاله با متن، مشکلات فنی مقاله، عدم وجود نوآوری، نداشتن نتیجه گیری و منابع مناسب، ارسال هم زمان به چند مجله و … از اصلی ترین دلایل ریجکت شدن است.

در پایان از شما می خواهیم در صورتی که سوالی بی جواب مانده، آن را از موسسه انجام مقاله دربخش نظرات بپرسید تا ما در سریع ترین زمان ممکن پاسخ شما را بدهیم.

5/5 - (1 امتیاز)
تصویر سارا رادش

سارا رادش

سلام، من سارا رادش یکی از کارشناسان مقالات رشته برق هستم که با موسسه انجام مقاله همکاری می کنم. من دارای مدرک دکتری رشته برق از دانشگاه تهران هستم که مقالات زیادی در این رشته نگارش و چاپ کرده ام. از آن جایی که علاوه بر انجام مقاله دانشجویی علاقه زیادی به نویسندگی داشتم، تصمیم گرفتم تا نگارش مقالات آموزشی و تخصصی سایت انجام مقاله را نیز به عهده بگیرم. امیدوارم توانسته باشم تمامی تجربیات و تخصص خودم را در این مقالات به شما عزیزان ارائه کنم. همچنین به شما پیشنهاد می کنم که از دسته بندی های زیر نیز بازدید کنید:آی اِس آی و  چالش های دانشجویی
مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *