نوشتن مقاله برای دکتری

نکات اولیه نوشتن مقاله برای دکتری + راه سریع داشتن یک مقاله

خلاصه متن:

اگر دانشجوی مقطع دکترا هستید که قطعاً می دانید اهمیت داشتن مقاله چقدر بالاست. حتی اگر قرار است به مقطع دکترا ورود داشته باشید باز هم داشتن مقاله می تواند مسیر را برای شما هموارتر نماید. قصدمان این است که یک سری ساختار اولیه و به نوعی گام های شروع

اگر دانشجوی مقطع دکترا هستید که قطعاً می دانید اهمیت داشتن مقاله چقدر بالاست. حتی اگر قرار است به مقطع دکترا ورود داشته باشید باز هم داشتن مقاله می تواند مسیر را برای شما هموارتر نماید. قصدمان این است که یک سری ساختار اولیه و به نوعی گام های شروع و ابتدایی مرتبط با نوشتن مقاله را توضیح دهیم به طوری که شما به عنوان یک دانشجوی دکترا در ابتدا از اهمیت مقاله اطلاع داشته باشید و سپس بدانید که چه قدم هایی طی می شود تا یک مقاله به سرانجام می رسد.

داشتن یک سر نخ یا نقشه راه مشخص در خصوص نوشته مقاله به کسانی که قصد دارند برای دکترا به موفقیت برسند قطعاً عالی خواهد بود. این سرنخ ها به شما کمک می کند که متوجه شوید خودتان از پس نوشتن مقاله بر می آیید یا خیر.

در ادامه نیز راه حلی را به شما ارائه می دهیم تا دیگر نیاز نباشد که خودتان را زیادی به دردسر بی اندازید.

اهمیت مقاله در مقطع دکتری

در بسیاری از دانشگاه‌ ها، چاپ مقالات علمی در ژورنال‌ های معتبر یکی از الزامات اصلی برای شرکت در جلسات پیش‌ دفاع و دفاع نهایی است. بدون داشتن مقالات منتشر شده، دانشجویان اجازه دفاع از رساله خود را نخواهند داشت (البته نه لزوماً همه دانشگاه ها). این امر نشان‌ دهنده توانایی دانشجو در تولید دانش جدید و قابل قبول برای جامعه علمی است.

این مقالات، تخصص و مهارت‌های تحقیقاتی دانشجو را تأیید کرده و به ‌عنوان معیار کیفیت کار علمی او عمل می ‌کند. با انتشار مقالات، دانشجویان به جامعه علمی بین‌ المللی متصل می‌ شوند و پژوهش‌ هایشان در دسترس دیگر محققان قرار می‌ گیرد. این ارتباطات می ‌تواند در آینده حرفه ‌ای و تحصیلی آنها بسیار تأثیرگذار باشد.

با داشتن مقاله معتبر در رزومه تحصیلی خود نشان می دهید در حوزه تحصیلی خود موفق هستید بنابراین از شما به عنوان یک فرد متخصص و باتجربه یاد می شود در چنین شرایطی دیگر نیاز نیست شما به دنبال کار باشید بلکه کار به دنبال فردی مثل شما میگردد.

انواع مقالاتی که می توان برای دکتری نوشت

  • مقالات IsI: بالاترین امتیاز و اعتبار در بین انواع مقالات را دارد و شامل ارتقای رتبه علمی، افزایش حقوق و مزایای شغلی، امکان عضویت در بنیاد ملی نخبگان، شناخته شدن به عنوان متخصص و صاحب نظر در موضوع، پیشنهاد شدن پروژه های تحقیقاتی با درآمدهایی بسیار بالا و … است
  • مقالات پژوهشی: در میان مجلات داخلی، مجلات علمی-پژوهشی بالاترین رتبه و ارزش را دارند. پژوهشگر برای چاپ مقاله در این نوع مقالات ملزم به رعایت ساختار مشخصی است.
  • مقالات علمی-ترویجی: مجلات علمی-ترویجی نیز از مجلات داخلی محسوب می‌شوند. در این مقالات به موضوعات و پژوهش ‌های تازه در یک زمینه پرداخته نمی ‌شود. مقالات علمی ترویجی بر پایه دیگر مقالات تالیف می‌شوند. همانطور که از عنوان آن بر می‌آید هدف از این دسته مقالات ترویج یک موضوع علمی است.
  • مقالات مروری: این مقالات در دسته‌ی مقالات علمی-ترویجی قرار می‌گیرند. این نوع مقالات اطلاعات را از منابع مختلف در مورد یک موضوع خاص جمع‌آوری می‌کنند و در یک اثر به صورت مدون به مخاطب ارائه می‌دهند. مقالات علمی-ترویجی دارای امتیاز پایین‌تری نسبت به مقالات علمی-پژوهشی هستند.

ساختار یک مقاله علمی مناسب برای دکتری

ساختار کلی یک مقاله علمی مناسب دکتری شامل موارد زیر است:

  • چکیده: چکیده خلاصه‌ ای از مقاله و مطالب مهم آن است. چکیده باید بتواند خواننده را با موضوع، مسئله، روش‌ها و نتایج کلی آشنا کند.
  • مقدمه: در این بخش، موضوع مقاله، مسئله مورد بررسی و اهمیت آن را معرفی می ‌کنید. همچنین، به بیان هدف و سؤالات یا فرضیات تحقیقی می ‌پردازید و توضیح می ‌دهید که چگونه مقاله شما می ‌تواند به توسعه دانش و حل مسئله ارائه شده کمک کند و خلا تحقیقاتی موجود را تکمیل کند. مقدمه با سؤال اصلی تحقیق پایان می ‌پذیرد.
  • روش تحقیق: در این بخش، روش‌ها و رویکردهای استفاده شده برای حل مسئله را شرح می‌دهید. باید جزئیات دقیقی از روش‌های تجربی، مدل‌سازی، الگوریتم‌ها و ابزارهای استفاده شده در تحقیق خود ارائه دهید
  • نتایج: در این بخش، نتایج به‌دست‌آمده از تحقیق خود را به‌صورت دقیق و مفصل ارائه می‌دهید. از نمودارها، جداول و روش‌های تحلیل داده‌ها برای نمایش بهتر نتایج استفاده می‌کنید.
  • بحث: در این بخش، نتایج خود را با مطالعات پیشین و فرضیات اولیه خود مقایسه می‌کنید و به تفسیر و توضیح معنای نتایج پرداخته و توجیه می‌کنید. همچنین، به بیان مزایا، محدودیت‌ها و مسائل باز مرتبط با تحقیق خود می‌پردازید.
  • نتیجه گیری: در این بخش، خلاصه‌ای از مطالب مهم مقاله و نتایج کلی را ارائه می‌دهید. همچنین، به بیان اهمیت نتایج و پیشنهادات برای تحقیقات آینده می‌پردازید.

چگونه می توان بدون دردسر یک مقاله برای دکتری نوشت؟

گام های اولیه در مورد نوشتن مقاله را خواندید؟ فکر می کنیم تا به اینجا متوجه شدید نوشتن مقاله برای دکترا هم صبر ایوب می خواهد، هم علم فراوان و هم اطلاعات به روز. اگر زمان یا مهارت شما کافی نیست بهترین روش این است که از خدمات موسسه انجام مقاله استفاده نمایید. متخصصان ماهر و باتجربه، سرعت و دقت بالا و بررسی دقیق محتوایی مقاله از ویژگی های مهم مجموعه انجام مقاله است.

نگران هزینه ها نباشید، برای کسب اطلاعات بیشتر درباره تعرفه های می توانید از صفحه هزینه نوشتن مقاله بازدید کنید. 

سخن پایانی

این مطلب یک مطلب کلی بود تا سرنخی را به شما بدهد تا بدانید که باید از کجا برای شروع مقاله نویسی اقدام کنید اما اگر نمی توانید همه موارد را رعایت کنید آسانترین روش این است که از خدمات موسسه انجام مقاله استفاده کنید اما اگر خودتان می خواهید اقدام به نوشتن مقاله کنید، می توانید به ترتیب با خواندن مطالب زیر اطلاعات خودتان را برای شروع مقاله نویسی بالا ببرید.

 

  1. انواع مقاله دانشجویی
  2. انتخاب موضوع مقاله
  3. مقدمه در مقاله دانشجویی
  4. نوشتن متن تشکر و قدردانی
  5. نحوه نوشتن منابع در مقاله
  6. نتیجه گیری مقاله
  7. سابمیت مقاله چیست
به این صفحه امتیاز بدهید
تصویر سارا رادش

سارا رادش

سلام، من سارا رادش یکی از کارشناسان مقالات رشته برق هستم که با موسسه انجام مقاله همکاری می کنم. من دارای مدرک دکتری رشته برق از دانشگاه تهران هستم که مقالات زیادی در این رشته نگارش و چاپ کرده ام. از آن جایی که علاوه بر انجام مقاله دانشجویی علاقه زیادی به نویسندگی داشتم، تصمیم گرفتم تا نگارش مقالات آموزشی و تخصصی سایت انجام مقاله را نیز به عهده بگیرم. امیدوارم توانسته باشم تمامی تجربیات و تخصص خودم را در این مقالات به شما عزیزان ارائه کنم. همچنین به شما پیشنهاد می کنم که از دسته بندی های زیر نیز بازدید کنید:آی اِس آی و  چالش های دانشجویی
مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *