فرمت تحقیق دانشجویی چگونه است؟ + دانلود رایگان یک نمونه

خلاصه متن:

طبق نمونه فایل فرمت تحقیق دانشجویی که برایتان در زیر قرار داده ایم، همه قوانین کاملاً مشخص هستند. عنوان و اسامی استاد و دانشجو در محل مشخص قرار می گیرند. باقی موارد طبق فهرست مطالب همانطور که در فایل آماده است جایگذاری می شوند. یعنی قسمت مربوط به چکیده، فهرست،

طبق نمونه فایل فرمت تحقیق دانشجویی که برایتان  در زیر قرار داده ایم، همه قوانین کاملاً مشخص هستند. عنوان و اسامی استاد و دانشجو در محل مشخص قرار می گیرند. باقی موارد طبق فهرست مطالب همانطور که در فایل آماده است جایگذاری می شوند. یعنی قسمت مربوط به  چکیده، فهرست، مقدمه و زیر مجموعه های آن، بدنه اصلی و زیر مجموعه ها، جمع بندی و نتیجه گیری و حتی فرمت مربوط به تقدیر تشکر و مراجع نیز مشخص هستند. یک فایل کاملاً آماده که کار شما را آسان می کند. برای دانلود روی دکمه زیر کلیک کنید:

دانلود نمونه فایل فرمت تحقیق دانشجویی

فرمت تحقیق دانشجویی ۱

فرمت تحقیق دانشجویی ۲

فرمت تحقیق دانشجویی ۳

فرمت تحقیق دانشجویی ۴

فرمت تحقیق دانشجویی ۵

فرمت تحقیق دانشجویی ۶

فرمت تحقیق دانشجویی ۷

بخش‌های مختلف یک تحقیق دانشجویی

یک تحقیق دانشجویی قطعاً شامل بخش های مختلفی است که باید به دقت رعایت شوند در زیر بصورت مختصر هر یک از موارد ذکر شده اند:

  • صفحه عنوان: عنوان مقاله به طور واضح و شفاف و به دور از ابهام اعلام می شود.
  • چکیده: چکیده ای از کل مقاله که به خواننده نشان داده می شود موضوع از چه قرار است.
  • مقدمه: شروعی محکم و قوی که خواننده را پایبند به ادامه خواندن مقاله می کند.
  • ادبیات پژوهش: مطالعات قبلی و تحلیل آنها مربوط به این قسمت است.
  • روش‌شناسی: روش های به کار رفته در تحقیق به عنوانن نقشه راه مشخص می شود.
  • یافته‌ها: نتیجه ای که روش ها داده اند در این بخش مشخص می شود.
  • بحث و نتیجه‌گیری: نتیجه نهایی تحقیق شما به صورت واضح و کاملاً کاربردی در این قسمت اعلام می شود.
  • منابع: تحقیق بر اساس یک سری منابع اعم از کتاب، مقاله و … نوشته شده است که در این بخش مشخص می شود.
  • ضمائم: یک سری اطلاعات تکمیلی از اسناد استفاده شده و ویژگی های انها مانند ناشر، محل نشر و … مربوط به این قسمت است.

چگونه یک تحقیق دانشجویی را به صورت حرفه‌ای قالب‌بندی کنیم؟

چگونه یک تحقیق دانشجویی را به صورت حرفه‌ای قالب‌بندی کنیم؟

  1. انتخاب فونت و اندازه مناسب: فونت انتخابی باید خوانا باشد. رعایت اندازه قونت که معمولاً بین 12 تا 14 پوینت انتخاب می شود، مهم است. قوانین قونت و سایز آن توسط دانشگاه مشخص می شود.
  2. تنظیم فاصله خطوط و پاراگراف‌ها: خطوط تحقیق دانشجویی نه باید بسیار بهم چسبیده و نه با فاصله زیاد باشد. تمایز پاراگراف ها برای خوانش بهتر الزامی است.
  3. استفاده از جدول‌ها، نمودارها و تصاویر: جدول ها، نمودار و تصاویر طبق قالب اعلامی دانشگاه شماره گذاری می شوند.
  4. شماره گذاری صفحات: هر صفحه از تحقیق شما یک شماره منحصربفرد دارد.
  5. ایجاد فهرست مطالب و منابع: فهرست مطالب و همینطور منابع و رفرنس دهی باید دقیقاً طبق قالب دانشگاهی نگارش شود.

سخن پایانی

شاید شما به عنوان یک دانشجو بتوانید تا حدودی نسبت به نوشتن یک تحقیق دانشجویی اقدام کنید اما مطلبی که در نهایت دارید یک فایل خام است که فرمت استاندارد برای آن تعریف نشده است و به نوعی توسط دانشگاه مورد نظر به تایید نمی رسد. حتی استاد شما نیز به یک تحقیق ساده و بدون رعایت فرمت ترتیب اثر نمی دهد. بنابراین چه خوب است این کار توسط افرادی صورت بگیرد که تخصص بالایی در فرمت تحقیق دانشجویی دارند و نسبت به این موضوع کاملاً  به روز هستند.

دانشجویان زیادی از سخت بودن رشته تحصیلی خود و همینطور موضوعی که برای تحقیق دانشجویی به آنها سپرده شده است گله دارند. این موضوع کاملاً صحیح است. گاه موضوعات تحقیقات دانشجویی واقعاً زمان زیادی از دانشجو می گیرد و شاید نیاز باشد مطالب علمی گسترده ای را مطالعه کند تا به نتیجه به برسد. در این شرایط یکی از پیشنهاداتی که به شما می شود این است که با هزینه کم می توانید از خدمات انجام تحقیق دانشجویی در موسسه انجام مقاله استفاده کنید و با هزینه خیلی کم یک تحقیق تخصصی تهیه کنید.

به این صفحه امتیاز بدهید
تصویر سارا رادش

سارا رادش

سلام، من سارا رادش یکی از کارشناسان مقالات رشته برق هستم که با موسسه انجام مقاله همکاری می کنم. من دارای مدرک دکتری رشته برق از دانشگاه تهران هستم که مقالات زیادی در این رشته نگارش و چاپ کرده ام. از آن جایی که علاوه بر انجام مقاله دانشجویی علاقه زیادی به نویسندگی داشتم، تصمیم گرفتم تا نگارش مقالات آموزشی و تخصصی سایت انجام مقاله را نیز به عهده بگیرم. امیدوارم توانسته باشم تمامی تجربیات و تخصص خودم را در این مقالات به شما عزیزان ارائه کنم. همچنین به شما پیشنهاد می کنم که از دسته بندی های زیر نیز بازدید کنید:آی اِس آی و  چالش های دانشجویی
مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *