نوشتن مقاله مروری با هوش مصنوعی

نکات کلیدی در نوشتن مقاله مروری با هوش مصنوعی + مزایا و معایب

خلاصه متن:

دانشجویان در طول تحصیل خود دوست دارند مقالات زیادی داشته باشند تا رزومه تحصیلی شان قوی تر شود و یا برای مقاطع بعدی و حتی ورود به کار نیز شانس بیشتری داشته باشند. مقالات مروری معمولاً گزینه در دسترس تر محسوب می شوند، اما موضوع اینجاست که دانشجویان نمی داند

دانشجویان در طول تحصیل خود دوست دارند مقالات زیادی داشته باشند تا رزومه تحصیلی شان قوی تر شود و یا برای مقاطع بعدی و حتی ورود به کار نیز شانس بیشتری داشته باشند. مقالات مروری معمولاً گزینه در دسترس تر محسوب می شوند، اما موضوع اینجاست که دانشجویان نمی داند واقعاً ابزارهای هوش مصنوعی برای نوشتن مقاله چقدر قابل اعتماد هستند! این موضوع باعث شد تا نکاتی در خصوص نوشتن مقاله با هوش مصنوعی تهیه کرده و از مزایا و معایب آن به شما بگوییم.

مزایا و معایب استفاده از هوش مصنوعی برای نوشتن مقاله مروری

به طور کلی هنوز بسیاری از دانشجویان نمیدانند که واقعا برای نوشتن مقاله مروری به سراغ هوش مصنوعی بروند یا نه. نمی توان گفت هوش مصنوعی به طور کلی بد است و یا کاملاً خوب است. یک سری مزایا و معایب وجود دارد که بهتر است راجع به آن بدانید.

به هر حال ابزارهای هوش مصنوعی باعث صرفه جویی در زمان می شوند به خصوص در بخش جمع آوری اطلاعات به دانشجو کمک زیادی می کنند.

یک سری ایده های خلاقانه می توان از هوش مصنوعی گرفت که معمولاً برای انتخاب موضوع مقاله می تواند مناسب باشد. هوش مصنوعی تا حدودی توانسته به تحلیل داده های عددی و ترسیم نمودارها نیز کمک کند اما همه این مزایای گفته شده در خصوص نوشتن مقاله با هوش مصنوعی نسبی است و کامل نبوده و همین کامل نبودن از معایب استفاده از آن محسوب می شود.

برای نوشتن مقاله مهمترین موضوع، کیفیت است. مقالاتی مورد پذیرش قرار می گیرند که معمولاً از نظر دقت و کیفیت کامل هستند. یکی از معایب استفاده از هوش مصنوعی در نگارش مقاله، عدم دقت کافی آن است. مقاله ای که توسط هوش مصنوعی نوشته می شود می بایست از نظر علمی و نگارشی مورد بازبینی و اصلاح قرار بگیرد.

از طرفی تجربه ثابت کرده است که هوش مصنوعی توانایی تحلیل های پیچیده و درک مفاهیم علمی گسترده را ندارد. در ضمن به یاد داشته باشید که یک سری ابزارهای پیشرفته وجود دارند که قادر به شناسایی محتواهای تولید شده توسط هوش مصنوعی هستند و ممکن است شانس شما در صورت نوشتن مقاله با هوش مصنوعی برای اکسپت مقاله به کلی سوخت شود.

نکته قابل توجه اینجاست که بسیاری از متخصصان در حوزه نگارش مقالات علمی، به راحتی متوجه لحن محتوای هوش مصنوعی می شوند بنابراین حتی اگر مقاله شما مربوط به فعالیت کلاسی می شود باز هم ممکن است به مشکل بربخورید.

البته معایب نوشتن مقاله مروری با هوش مصنوعی به همین موارد ختم نمی شود. در بخش بعدی بیشتر به این موضوع پرداخته ایم.

آیا اطلاعاتی که هوش مصنوعی در باب مقالات مروری می دهد کاملا قابل قبول است؟

یکی از مشکلاتی که باعث شده تا نوشتن مقاله مروری با هوش مصنوعی پیشنهاد نشود، منابع غیر معتبر موجود در اینترنت است. در واقع فرد پژوهشگر همه تلاش خود را می کند تا از اصالت داده های مقاله اطمینان یابد ولی هوش مصنوعی معمولاً مدیریت و کنترلی روی منابع انتخابی نداشته و اطلاعات خودش را از سرتاسر اینترنت جمع آوری می کند و این موضوع سبب می شود تا اعتبار مقاله مروری شما زیر سوال بود.

البته که چه بهتر است مقالات مروری خود را به تیم متخصص بسپارید تا نسبت به معتبر بودن منابع آنها خاطر جمع باشید. شاید هوش مصنوعی بتواند تا حدودی به نوشتن مقاله کمک کند اما معمولاً یک جای کار می لنگد و همه استانداردهای لازم رعایت نمی شود.

درز اطلاعات یکی از مشکلات هوش مصنوعی است به طوری که ممکن است برای دو مقاله با موضوع مشابه، محتوای یکسان تولید کند در واقع هوش مصنوعی برای اینکه بتواند پردازش کاملی نسبت به اطلاعات ورودی داشته باشد باید به پایگاه های اطلاعاتی بزرگ وصل شود و این موضوع خطر درز اطلاعات را بیشتر می کند و به نوعی نقض حریم خصوصی ایجاد می شود. بنابراین بهتر است زمان را غنیمت بشمارید و مقالات خود را به افراد کاربلد بسپارید. برای این کار میتونید از صفحه انجام مقاله مروری بازدید کنید تا به جای این که وقت خودتان را با هوش مصنوعی تلف کنید از همان ابتدا سراغ یک مقاله با کیفیت بروید.

ابزارهای هوش مصنوعی برای نوشتن مقاله مروری

ممکن است به دلایل مختلف بخواهید نمونه مقاله نوشته شده با هوش مصنوعی را بررسی کنید و خودتان به این نتیجه برسید که آیا هوش مصنوعی برای نوشتن مقاله مروری ارزشش را دارد یا نه. به این ترتیب لیستی از ابزارهای معروف را برایتان آورده ایم که می توانید در ادامه مشاهده و از آنها استفاده کنید:

Copy.ai برای نوشتن مقالات کوتاه یک ابزار هوش مصنوعی محسوب می شود. با وارد کردن ایده خود تا حد زیادی می توانید به مقاله ای نیمه استاندارد دست یابید. البته شاید محدودیت تعداد کلمه در این ابزار برای شما دردساز شود.

Writesonic نسخه به روزتر نسبت به ابزار قبلی است. ویرایشگر این ابزار نسبتاً ساده طراحی شده و به سبک گوگل داکس است. قابلیت کپی در بخش عناوین باعث شهرت Writesonic شده است. تا حدودی می توان گفت که با سئو سازگار شده است.

جاسپر یکی از ابزارهای هوش مصنوعی برای مقالات طولانی است. البته این ابزار رایگان نیست اما سازگاری با گرامرلی دارد و معمولاً دانشجویان آن را به خوبی می شناسند.

رایتر یک انتخاب رایگان محسوب می شود و حتی تا حدودی مقاله رغا از نظر سرقت ادبی نیز ارزیابی می کند. تا 10 هزار کاراکتر در ماه با رایتر قابل اجرا بوده و دانشجو می تواند آن را تست کند.

سخن پایانی

هوش مصنوعی معمولاً در نگاه اول یک ابزار فوق العاده برای نوشتن مقاله است اما وقتی دقیقتر شوید متوجه خواهید شد که هنوز این ابزار نمی تواند بدون نظارت انسانی نتیجه قابل قبولی به همراه داشته باشد و البته که شاخص های مخصوص خود را نیز داشته که در نهایت ممکن است کیفیت مقاله را زیر سوال ببرد.

5/5 - (1 امتیاز)
تصویر سارا رادش

سارا رادش

سلام، من سارا رادش یکی از کارشناسان مقالات رشته برق هستم که با موسسه انجام مقاله همکاری می کنم. من دارای مدرک دکتری رشته برق از دانشگاه تهران هستم که مقالات زیادی در این رشته نگارش و چاپ کرده ام. از آن جایی که علاوه بر انجام مقاله دانشجویی علاقه زیادی به نویسندگی داشتم، تصمیم گرفتم تا نگارش مقالات آموزشی و تخصصی سایت انجام مقاله را نیز به عهده بگیرم. امیدوارم توانسته باشم تمامی تجربیات و تخصص خودم را در این مقالات به شما عزیزان ارائه کنم. همچنین به شما پیشنهاد می کنم که از دسته بندی های زیر نیز بازدید کنید:آی اِس آی و  چالش های دانشجویی
مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *