انواع مختلف مقالات
انتخاب پایگاه علمی معتبر در انجام انواع مقاله برای اپلای مهمترین هدفی است که باید به آن پرداخته شود.
مقالات ISI
یکی از معتبرترین مقالات برای اپلای، مقالات ISI هستند. امتیاز مقالات منتشر شده در ISI بسیار بالا است و می توانند پلی برای تسهیل در اپلای باشند. آی اس آی پایگاه داده جامع از مهمترین و معتبرترین مقالات علمی و مجلات چاپ شده در کل دنیاست و اطلاعات و محتوای مربوط به آن نیز جایگاه بالایی دارد.
مقالات ISC
مقالات ISC در راستای ارتقا سطح علم و دانش و انتشار ارزش های جامعه اسلامی در کل دنیا است و هدف اصلی این نوع مقالات همکاری بین دانشمندان اسلامی و مراکز علمی است. اگر هدف شما مهاجرت تحصیلی به کشور های غربی است، این نوع مقالات نمی توانند مناسب شما باشند اما اگر هدف شما مهاجرت تحصیلی به کشور های مسلمان است،قطعا این نوع مقالات مناسب شما خواهند بود.
مقالات علمی و پژوهشی
مقالات علمی و پژوهشی با هدف جستجوی حقایق و کشف آنها انجام می شود و هدف اصلی این است که اندیشه ای جدید در موضوع علمی ایجاد شود. به عبارتی در این نوع مقالات باید درباره موضوعاتی تحقیق کرد که تابحال کسی درباره آنها تحقیق نکرده باشد و به همین دلیل این نوع مقالات ارزش بالایی دارند و همچنین نگارش آنها اندکی مشکل است. این نوع مقالات نیز به زبان های مختلف قابل نگارش هستند و مقالاتی که به زبان انگلیسی و در این زمینه نوشته شوند می توانند شمارا در اپلای راحت تر یاری کنند.
مقالات علمی – ترویجی
مقالات علمی – ترویجی مربوط به ترویج یکی از رشته های علوم بوده و هدف آن این است که خواننده با موضوعات جدید علمی آشنا شود. شاید شانس این مقالات برای اپلای کمتر باشد.
مقالات کنفرانسی
مقالات کنفرانسی به مقالاتی گفته می شود در کنفرانس ها ارائه می شود و در دسته مقالات پژوهشی قرار می گیرد. این نوع مقالات نیز برای اپلای مناسب هستند، به خصوص که اگر در کنفرانس های خارجی چاپ شوند.
مقالات مروری
مقالات مروری نیز وجود دارند که بسته به ژورنال می توانند معتبر باشند و به رزومه شما کمک کنند.
برای کسب اطلاعات بیشتر درباره هریک از این مقالات از صفحه انواع مقاله بازدید کنید. همچنین اگر قصد دارید تا از موسسه ما برای انجام هریک از أنواع مقالات بالا کمک بگیرید به شما پیشنهاد می دهیم که از صفحه هایی که در ادامه برای شما قرار داده می شود بازدید کنید.
مناسب ترین نوع مقاله برای رشته های مختلف
در یک بررسی کلی می توان گفت مقالات ژورنالی برای همه رشته های مهندسی، پژشکی، علوم و … مناسب هستند چون پس از اصلاح و تایید نهایی منتشر می شوند و راه برای رد آنها وجود ندارد. اعتبار این مقالات بالاتر از مقالات کنفرانسی و مروری است. محدودیت زمانی و تعداد صفحه هم ندارند. بنابراین رشته های مهندسی با سطح رقابت بالا مثل برق، کامپیوتر و … نیاز به چنین مقالاتی دارند.
گاه رشته تحصیلی شما از نظر سطح رقابت شرایط پایین تری دارد یعنی تقاضا برای مهاجرت تحصیلی در رشته مورد نظر کم است مثلاً رشته هایی مثل محیط زیست و … که افراد کمتری وارد دایره رقابت می شوند. به همین دلیل شما می توانید با مقالات کنفرانسی هم شانس پذیرش خود را بالا ببرید.
مقالات مروری برای رشته های علوم که تئوری محور هستند بسیار مناسب است. رشته های ریاضی و آمار، فیزیک، علوم انسانی، علوم اجتماعی و … نیاز به مقاله مروری دارند.
اگر زمان و هزینه اش را دارید قطعاً روی مقالات پژوهشی سرمایه گذاری کنید اما اگر زمانتان کم است قطعاً مقالات کنفرانسی و مروری که سریعتر به چاپ می رسند برای شما مناسب تر خواهند بود و شانس شما برای اپلای را بیشتر می کنند.
اینطور تصور کنید که اگر فرصت زیادی تا اخرین زمان اپلای برای دانشگاه ندارید قطعاً فرصت کافی برای مقاله ژورنالی نخواهید داشت پس باید منطقی تصمیم بگیرید اما اگر زرنگ باشید و از موسسه های انجام مقاله کمک بگیرید قطعا در این مسیر موفق خواهید شد.
تفاوتهای بین انواع مقالات
مقالات پژوهشی را می توان به عنوان منبع اصلی و تجربی پژوهش محسوب کرد چون روش ها، نتایج، بحث، تفسیر، نتیجه گیری و ارجاعات را پوشش می دهند.
این نوع مقالات ژورنالی پژوهشی ددلاین ندارند و محدودیتی در تعداد صفحات هم نخواهند داشت. برای همه رشته های تحصیلی مقالات پژوهشی یا تحقیقاتی رتبه بالایی کسب خواهند کرد. اگر قصد شما ورود به دانشگاه معتبر دولتی کشورهای پیشرفته یا اخذ بورسیه و فاند است قطعاً باید به سراغ مقالات پژوهشی بروید.
مقالات مروری معمولاً به منظور ایجاد جرقه یک ایده برای تحقیق انجام می شوند. مقالات مروری هم می توانند تخصصی باشند و رتبه خوبی کسب کنند اما شانسشان به اندازه مقاله پژوهشی نیست. اگر قصد شما صرفاً اپلای در یک دانشگاه و خروج از کشور است شاید حتی چاپ مقاله مروری هم واقعاً برایتان شانس خوبی محسوب شود.
مقالات کنفرانسی حول محور یک موضوع مشخص بوده و داوران نیز تحصیل کرده همان موضوع هستند. این مقالات برای بررسی هزینه بر هستند. تفاوتی که بین مقالات ژورنالی و کنفرانسی وجود دارد این است که مقالات کنفرانسی معمولاً به ندرت در مرحله چاپ رد می شوند اما مقالات ژورنالی اکثراً رد می شوند مگر اینکه توجیه خوبی برای پذیرششان وجود داشته باشد.
در یک بررسی کلی شاید یک مقاله ژورنالی معتبر شما را به اپلای برساند اما در شرایط یکسان نیاز به سه مقاله کنفرانسی چاپ شده خواهد بود.
باید ذکر کرد که اگر فرصت کافی ندارید، مقالات کنفرانسی برای شما بهتر است زیرا به سرعت آماده و چاپ می شوند ولی مقالات پژوهشی یک الی دوماه طول می کشد تا نگارش و چاپ شوند.
مزایا و معایب هر نوع مقاله
مقاله پژوهشی اعتبار بیشتری دارد و اپلای با آن سریعتر و ارزشمندتر است. افراد زیادی حتی با داشتن یک مقاله ژورنالی معتبر ISI توانسته اند بورسیه تحصیلی بگیرند و یا وارد حوزه های پژوهشی بسیار معتبر شوند. ورود به کسب و کار نیز توسط این مقالات آسانتر است چون عمیق ترین سطح پژوهش را پوشش داده و قطعاً مورد تایید 90 درصد دانشگاه های برتر دنیا خواهد بود اما روند انجام آن سخت تر بوده و سختگیری در چاپ دارد و این موضوع روی هزینه انجام مقاله پژوهشی هم تاثیر می گذارد اما نجات دهنده کسانی است که تاکید به دانشگاه معتبر و رشته تحصیلی خاص دارند.
مقالات کنفرانسی معمولاً شانس چاپ بیشتری دارند اما هزینه ثبت نام دارند و برای اپلای معمولاً بیش از یک مقاله کنفرانسی نیاز است. مقالات کنفرانسی ددلاین دارند و اگر از زمان اعلام شده گذشته باشند رد می شوند.
مقالات مروری بسته به روند چاپ گاه پیچیدگی های خاص خود را دارند اما آنچه در این مقالات مهم است کیفیت است. تعداد مقالات مروری معمولاً مدنظر نیست اما قطعاً باید از کیفیت خوبی برخوردار باشند تا شانس اپلای برایشان وجود داشته باشد.
سخن پایانی
بهترین نوع مقاله برای بالا بردن شانس پذیرش و اپلای، مقالات پژوهشی و خصوصا از نوع isi است. اگر می خواهید که شانس خودتان را برای اپلای بیشتر کنید حتما سعی کنید که حداقل یک مقاله isi را چاپ و رزومه خودتان را قوی تر کنید. برای کسب اطلاعات بیشتر و مشورت رایگان می توانید از طریق شبکه های اجتماعی با پشتیبانان موسسه ما در ارتباط باشید.