احتمال ریجکت مقاله بعد از ریوایز

احتمال ریجکت مقاله بعد از ریوایز + نکات پیشگیری از ریجکت

خلاصه متن:

دانشجویان زیادی را می شناسیم که پس از اتمام نوشتن مقاله اقدام به ویرایش آن کرده و با خاطر جمعی مقاله خود را پذیرفته شده می دانند و احتمال ریجکت مقاله بعد از ریوایز را در نظر نمی گیرند چون تصور می کنند یک بازبینی ساده برای مقاله کافیست در

دانشجویان زیادی را می شناسیم که پس از اتمام نوشتن مقاله اقدام به ویرایش آن کرده و با خاطر جمعی مقاله خود را پذیرفته شده می دانند و احتمال ریجکت مقاله بعد از ریوایز را در نظر نمی گیرند چون تصور می کنند یک بازبینی ساده برای مقاله کافیست در صورتی که واقعاً اینطور نیست و دیده شده که مقاله پس از ویرایش هم ریجکت می شود. به این ترتیب در این مقاله در مورد یک سری نکات پیشگیری از ریجکت و احتمالات ریجکت شدن آن بعد از ریوایز خوردن صحبت می کنیم و تلاش خواهیم کرد تا عوامل ریجکت را به طور دقیق تر برسی کنیم.

آیا بعد از اصلاح مقاله باز هم احتمال رد شدن آن وجود دارد؟

احتمال ریجکت مقاله با وجود اصلاح مجدد، نسبت به عدم بازبینی و اصلاح کامل، کمتر است اما به طور کلی بله این امکان وجود دارد که مقاله شما حتی پس از اصلاح هم رد شود. یعنی ممکن است شما خودتان اقدام به اصلاح مقاله کرده باشید و یا از شخص و ابزاری کمک گرفته باشید که نتواند ایرادات مقاله را به درستی اصلاح کند. این امر سبب می شود تا باز هم مقاله شما دچار مشکل باشد و در نهایت از سوی تیم مربوطه ریجکت خواهد شد. اصلاح بر اساس موارد مختلفی سنجیده می شود. گاه مقاله ممکن است از نظر ویرایشی هنوز دچار مشکلاتی باشد.  گاه ممکن است مقاله شما از نظر حقوقی مشکل داشته و شما مهارتی نسبت به این موضوع نداشته باشید و به اصطلاح، اصلاح این بخش را جا می گذارید که سبب ریجکت شدن آن میشود.

چه عواملی احتمال رد شدن مقاله بعد از ریوایز را افزایش می‌دهد؟

عدم دقت در ویرایش مقاله یکی از مهمترین عواملی است که باعث می شود هم زمان شما از دست برود و هم مجدداً با مشکل رد شدن مقاله روبرو شوید. کیفیت نوشتاری از سوی ژورنال های مختلف برای مقاله ها متفاوت است. برخی از ژورنال ها سختگیری بیشتری دارند این در حالی است که برخی دیگر معمولاً اینطور نیستند و همین موضوع سبب می شود تا با وجود اصلاح مجدد باز هم مقاله رد شود.

در برخی از رشته ها که با جان انسان سرو کار دارند نمی توان از هر روشی در مقاله استفاده کرد و ممکن است یک دانشجو نسبت به ممنوعیت های پژوهش در چنین حوزه ای اطلاعات کامل نداشته باشد و همین موضوع سبب شود به کل مسائل روش شناسی به کار برده شده توسط شخص با وجود اصلاح دقیق زیر سوال برود.

البته به یاد داشته باشید که اگر مقاله برای کشور مشخصی ارسال می شود، قوانین مربوط به آن کشور نیز مهم هستند چیزی که دانشجو به هیچ عنوان به آن فکر هم نمی کند و به اینکه قالب مربوطه رعایت شده است بسنده خواهد کرد.

دلایل احتمالی رد شدن مقاله پس از ویرایش چه مواردی هستند؟

دلایل مختلفی وجود دارد که یک مقاله را پس از ویرایش مجدد هم به نقطه ریجکت می رساند. ممکن است شما همه بخش های نوشتاری را رعایت کرده باشید اما یک سری مشکلات فنی همچنان پابرجا باشند.

یک مثال پرتکرار در این زمینه عدم بررسی سرقت ادبی است که معمولاً شکل های گوناگونی دارد. کمبود اطلاعات لازم در بخش‌های مختلف یا قیدنشدن برخی از عناصر مهم اثر مانند کلمات کلیدی، نمودارها و جداول هم می‌تواند خیلی سریع، مقاله ‌تان را از بخش داوری خارج کند.

نقص در ترجمه را جدی بگیرید. اگر خودتان نویسنده مقاله هستید و زبان مقاله باید انگلیسی باشد بسیار مهم است که توسط مترجمی خبره، قوانین ترجمه رعایت شود در غیر این صورت مقاله ریجکت می شود و به مشکلات جدی بر می خورد.

منابعی که برای نوشتن مقاله انتخاب می کنید باید به روز و معتبر باشد و گاه یک دانشجو این موضوع را نمی داند و با همان منابع منسوخ شده مقاله را نوشته و اصلاح می کند اما باز هم مقاله او ریجکت می شود چون از پایه این موضوع اشتباه است و مشکلات زیادی به همراه خواهد شد.

مقاله ای که نوشته می شود نباید خسته کننده باشد و معمولاً موضوعات غیر محبوب جامعه خسته کننده بوده و مخاطب آن را دوست ندارد. غیر قابل ‌درک‌ بودن مقاله، وجود نقص و مشکل در تحلیل داده‌ها، وجود نقص و عدم هماهنگی میان نتیجه و بخش‌های دیگر و … نیز به نوبه خود سبب ریجکت آن می شود.

چگونه می‌توان احتمال رد شدن مقاله بعد از ریوایز را کاهش داد؟

یکی از روش هایی که باعث می شود مقاله کمتر در معرض ریجکت قرار بگیرد این است که در ابتدا یک موسسه معتبر و کارشناسانی خبره را انتخاب کنید و اجازه دهید که ویرایش مقاله شما را بر عهده بگیرند. این افراد به تمامی قوانین مقاله نویسی ژورنال های مختلف تسلط کامل دارند و این موضوع باعث می شود تا احتمال ریجکت شدن مقاله شما به صفر برسد. اگر از خدمات ادیت مقاله در مجموعه انجام مقاله استفاده نمایید، مقاله شما از هر نظر مورد بازبینی قرار می گیرد. تیم انجام مقاله از طریق واسطه های ارتباطی قدرتمندی که دارد می تواند شانس چاپ مقاله شما را بیشتر کند در صورتی که اگر خودتان بخواهید این کار را انجام دهید، شاید واقعاً شانس زیادی نداشته باشید.

سخن پایانی

اگر مقاله ای نوشته اید و می خواهید به مشکل ریجکت بر نخورید، پیشنهاد ما این است که اجازه دهید مقاله از جهات مختلف توسط تیم اصلاح و ویرایش در مجموعه ما بازبینی شود. انتخاب تیم اصلاح مقاله سبب می شود تا شانس پذیرش مقاله شما چند برابر شود و به نوعی احتمال ریجکت به حداقل برسد. ویرایش مقاله به اندازه نوشتن آن مهم است و نباید سطحی به آن فکر کرد.

به این صفحه امتیاز بدهید
تصویر سارا رادش

سارا رادش

سلام، من سارا رادش یکی از کارشناسان مقالات رشته برق هستم که با موسسه انجام مقاله همکاری می کنم. من دارای مدرک دکتری رشته برق از دانشگاه تهران هستم که مقالات زیادی در این رشته نگارش و چاپ کرده ام. از آن جایی که علاوه بر انجام مقاله دانشجویی علاقه زیادی به نویسندگی داشتم، تصمیم گرفتم تا نگارش مقالات آموزشی و تخصصی سایت انجام مقاله را نیز به عهده بگیرم. امیدوارم توانسته باشم تمامی تجربیات و تخصص خودم را در این مقالات به شما عزیزان ارائه کنم. همچنین به شما پیشنهاد می کنم که از دسته بندی های زیر نیز بازدید کنید:آی اِس آی و  چالش های دانشجویی
مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *