در نحوه نگارش بحث و نتیجه گیری مقاله ISI اولین کاری که باید بکنید این است که دقیقا دست آورد خود را بنویسید و بگویید که با نگارش این مقاله به چه چیزی دست پیدا کرده اید.
نحوه نگارش نتیجه گیری مقاله ISI
قصد داریم ابتدا با یک مثال بصورت کامل نحوه نگارش نتیجه گیری در مقالات آی اس آی را توضیح دهیم، سپس مهم ترین نکات را نیز بیان خواهیم کرد.
به تصویر بالا دقت کنید، تصویر بالا یک نمونه کامل و بدون ایراد از نگارش conclusion یا همان نتیجه گیری است.
مثال: فرض کنید مقاله ما در رابطه با تغییر ژنتیک پرتقال است، بخش نتیجه گیری این موضوع را با توجه به سوالات بالا در زیر خواهیم نوشتن.
Start strongly – were alms achieved، با قدرت شروع کنید
بخش نتیجه گیری را با قدرت و بیان مستقیم دست آورد مقاله شروع کنید، در مثال ما اینگونه شروع می شود که بگوییم، ما توانستیم در این پژوهش ویتامین D را به پرتغال اضافه کنیم. با این کار شما نشان می دهید که به پژوهش و دست آورد خود مسلط هستید.
What does your work add to the existing knowledge، کار شما چه چیزی به دانش موجود اضافه می کند
بعد از بیان دقیق دست آورد خود باید بنویسید که پژوهش شما چه چیزی را به دانش امروزی اضافه کرده است. در مثال ما اینگونه می شود که، با آزمایش های صورت گرفته متوجه شدیم که با این دانش می توان ویتامین های داخل میوه ها را تغییر داد و یا یک ویتامین جدید به میوه اضافه کرد.
Discuss the significance and applications، در مورد اهمیت و کاربردها بحث کنید
در بخش بعدی باید در رابطه با اهمیت و کاربرد موضوعی که در رابطه با آن مقاله نوشته اید کار کنید. در موضوع ما اینگونه می شود که، با روشی که ما به دست آورده ایم می توانیم مزه، رنگ و ویتامین میوه ها را تغییر دهیم. به گونه ای که اگر فردی از یک مزه پرتغال خوشش نیامد، بتواند پرتغال را به مزه یک میوه دیگر بخورد و یا با تغییر رنگ میوه ها بتوانیم به زیباتر شدن میوه ها در مجالس مهم کمک کنیم.
Do not include results, or copy from the abstract، تمامی نتایج را درج نکنید یا از چکیده کپی نکنید
یکی از بزرگ ترین اشتباهات در نحوه نگارش بحث و نتیجه گیری مقاله ISI کپی کردن از چکیده و یا نوشتن تمامی نتایج است. به این موضوع دقت کنید که شما فقط می توانید 100 الی 200 کلمه بنویسید. بنابراین سعی کنید فقط نتایج مهم را در بخش اول بنویسیدُ همچنین به هیچ عنوان از محتوای چکیده استفاده نکنید. بخش چکیده هیچ ارتباطی با نتیجه گیری ندارد و یک فرمت کاملا جداگانه دارد. برای آشنایی با بخش چکیده و نحوه نوشتن آن محتوای نحوه نگارش چکیده مقاله ISI را مطالعه کنید.
Suggest future word، کلمه آینده را پیشنهاد کنید
سعی کنید از کلمه آینده و تاثیر مقاله شما در آینده نیز در انتهای نتیجه گیری بنویسید. به عنوان مثال می توانیم بنویسیم که ما در این مقاله فقط روی تغییر ژنتیک پرتغال و نحوه اضافه کردن سایر ویتامین ها، تغییر رنگ و تغییر مزه پرتغال تحقیق کردیم. در آینده می توان این کار را روی تمامی میوه ها انجام داد، به گونه ای که در تمامی فصل ها بتوانیم از ویتامین ها و مزه های تمامی میوه ها استفاده کنیم.
مهم ترین نکات نگارش بحث و نتیجه گیری مقاله ISI
در ادامه به بیان برخی نکات می پردازیم که بهتر است هنگام نگارش نتیجه گیری مقاله آی اس آی به آن ها دقت کنید.
- می توانید در انتهای نتیجه گیری از محدودیت ها، مشکلات و یا اگر توصیه ای دارید صحبت کنید.
- سعی کنید حتما چند نمونه از نتیجه گیری های مشابه با مقاله خود را مطالعه کنید.
- حتما به مهم ترین دستآورد پژوهش اشاره کنید.
- برای بیان نتایج تحقیق، از زمان حال ساده استفاده کنید.
- حتما از کلیدواژه های مقاله استفاده کنید.
- حتما بخش راهنمای نگارش محتوای ژورنال مورد نظر را مطالعه کنید، ممکن است تعداد کلمات و یا فرمت نگارش کمی متفاوت باشد.
- در صورت نیاز حتما از یک فرد با تجربه و یا موسسه انجام مقاله کمک بگیرید. برای آشنایی بیشتر با مقاله ISI و یا ثبت سفارش به صفحه های فرمت مقاله ISI و انجام مقاله ISI مراجعه کنید.
جمع بندی
شاید برای بار اول نگارش این بخش کمی سخت باشد، اما با کمی تمرین و کمک گرفتن از افراد متخصص می توانید به راحتی نتیجه گیری هر مقاله ای را نگارش کنید. فراموش نکنید بعد از اتمام فرآیند نگارش مقاله باید مقاله ISI خود را چاپ کنید، بنابراین برای انجام چاپ توسط خودتان حتما مقاله مراحل چاپ مقاله ISI را مطالعه کنید، و برای ثبت سفارش به مقاله چاپ مقاله ISI مراجعه کنید.