بسیاری از دانشجویان به دنبال آموزش افزایش سایتیشن هستند و دوست دارند از طریق افزایش تعداد سایتیشن، شانس بیشتری به رتبه گیری مقاله خود بدهند. این موضوع باعث شد تا مقاله ای با همین موضوع برایتان آماده کنیم تا روش های افزایش سایتیشن مقاله را یاد بگیرید و اطلاعات خود را تکمیل کنید.
آموزش افزایش سایتیشن بعد از چاپ شدن مقاله
یکی از روش هایی که کمک می کند تا سایتیشن مقاله شما بیشتر شود استفاده از self citation است. یعنی شما می توانید مقاله جدید خود را به مقالات مرتبط قبلی خود در حد اعتدال رفرنسی دهی نمایید. نباید افراط در این زمینه صورت بگیرد زیرا انجام این کار به دفعات بالا قابل ردگیری توسط مجلات خواهد بود و این موضوع سبب افت کیفیت برای مقالات شما خواهد شد.
همینطور می توانید از شبکه های اجتماعی علمی مهم مثل ResearchGate، Academia.edu، LinkedIn نیز کمک بگیرید و لینک مقاله خود را در این شبکه ها به اشتراک بگذارید تا سایر افراد با مطالعه آن و رفرسندهی به آن سبب افزایش سایتیشن مقاله شما شوند.
همچنین با توجه به مجله ای که مقاله شما در آن به چاپ رسیده است ( در صورت اپن اکسس بودن) می توانید نسخه نهایی از مقاله را در سایت های مختلف بارگذاری کنید. اگر نسبت به نسخه نهایی و کپی از آن نگران هستید، نسخه پیش چاپ را برای استفاده عموم ازاد کنید تا پژوهشگران بیشتری به آن دسترسی داشته باشند.
شما می توانید مقاله خود را به ژورنال هایی که ضریب تاثیر بالایی دارند و یا سایت های معتبر و پربازدید مثل گوگل اسکولار ارسال نمایید. حتی ارسال لینک مقاله به نویسندگانی که می دانید حوزه پژوهشی مرتبط با مقاله شما دارند باعث می شود تا به افزایش سایتیشن مقاله شما کمک شود.
تعامل با جامعه علمی را فراموش نکنید!
مقاله شما می بایست در کنفرانس ها و سمینارهای مختلف و البته مرتبط معرفی شود. اگر شخص خودش در یک کنفرانس شرکت می کند، می تواند با اشخاص دیگر ارتباط گرفته و به مقاله خود اشاره نماید و حتی مقاله را با آنها به اشتراک بگذارد.
سالانه یک سری بحث های علمی و پژوهشی آزاد نیز برگزار می شود که کمک می کند تا شخص بتواند با جامعه تعامل کافی داشته باشد. این بحث ها معمولاً به صورت آنلاین هم برگزار می شوند و شخص می تواند ضمن شرکت در بحث به مقاله خود نیز اشاره نماید. هرچه شخص بتواند با پژوهشگران خبره و باسواد بیشتری ارتباط بگیرید به افزایش سایتیشن مقاله خود کمک کرده است.
نکاتی که برای مقاله باید رعایت کنید تا بعد از چاپ شدن سایتیشن هایش افزایش یابد
اولین و مهمترین نکته ای که می بایست رعایت کنید تا سایتیشن مقاله شما بیشتر شود، کیفیت بالای پژوهش است. حال برای اینکه بتوانید فاکتورهای مختلف پژوهش را از نظر کیفیت بسنجید اولین قسمت به سطح نوآوری موضوع مربوط می شود. موضوعاتی که جدیدتر هستند و گره ای از جامعه باز می کنند معمولاً احتمال استناد بیشتری دارند و در مقابل موضوعات تکراری و منسوخ شده، فایده ای نخواهند داشت. پس مهم است موضوع شما مناسب و درجه یک باشد. موضوعی که شخص برای مقاله انتخاب می کند ضمن جدید بودن می بایست مهم هم باشد.
سعی کنید ابزارهایی که برای بخش روش شناسی انتخاب می کنید معتبر و مناسب باشند. روش شناسی دقیق و قوی به واسطه نرم افزارهای به روز و با سطح دقت بالا سبب می شود تا پژوهش شما بیشتر مورد اعتماد قرار بگیرد.
در نهایت یافته های پژوهش است که عیار آن را مشخص می کند و اینکه نتیجه نهایی چقدر تخصصی بوده و توانسته گره گشا باشد می تواند بر تعداد سایتیشن مقاله شما در آینده تاثیر گذار باشد پس سعی کنید که یک مقاله همه چیز تمام را به چاپ برسانید تا دیگر افراد به آن استناد کنند.
مجله مناسبی انتخاب کنید تا مقاله شما رتبه بگیرد!
انتخاب مجله مناسب یکی دیگر از مواردی است که باعث می شود تا سایتیشن مقاله رشد کند. در انتخاب مجله به ایمپکت فکتور دقت نمایید. یک سری مجله ها در حوزه تخصصی شما شناخته شده تر هستند یعنی از نظر ایمپکت فکتور نیز بالاتر هستند، شما می توانید به سراغ این مجلات بروید.
این مجلهها معمولاً مخاطبان گستردهتری دارند، و این موضوع باعث میشود مقالهی شما شانس بیشتری برای دیده شدن و دریافت استناد داشته باشد. هنگام انتخاب مجلهی مناسب، حتماً به همخوانی موضوع مقاله با دامنهی موضوعی مجله توجه کنید.
ضروری است که مخاطبان هدف مقالهتان بهروشنی مشخص شده باشند؛ چرا که در این صورت، احتمال مطالعه مقاله توسط افراد بیشتری افزایش مییابد.
همچنین نباید به هر مجلهای اعتماد کرد؛ اعتبار و شهرت مجله بسیار اهمیت دارد. لازم است بررسی کنید که آیا مجلهی مورد نظر شما در پایگاههای دادهی معتبری مانند Scopus نمایه شده است یا خیر.
نگارش مقاله با کیفیت به رشد سایتیشن کمک می کند!
مقاله ای که نگارش می کنید باید در وهله اول عنوان جذابی داشته باشد. عنوان انتخابی باید کوتاه، واضح، جذاب و شامل کلمات کلیدی مهم باشد. سعی کنید از عناوین کوتاه و قابل فهم در مقاله استفاده کنید و اسم شهر و کشور ها را نبرید. چکیده ای که استفاده می کنید باید خلاصه شده باشد و از نظر اهمیت نیز در وضعیت خوبی قرار بگیرد. قسمت چکیده را با مواردی مثل روش، نتایج و نتیجه گیری اصلی تکمیل کنید. این قسمت باید برای خواننده جذاب باشد. در حوزه تخصصی شما یک سری کلمات کلیدی وجود دارند که مرتبط و پر کاربرد هستند، از این کلمات استفاده کنید تا مقاله شما در قسمت جستجو موقعیت رتبه بدست بیاورند. ساختار مقاله باید کاملاً منطقی باشد یعنی بخش قرارگیری مقدمه، روش و نتایج، همینطور بحث و نتیجه گیری می بایست درس انتخاب شود.
مقاله ای که می نویسید از نظر املا، نگارش و گرامر نباید مشکلی داشته باشد. مقالاتی که راحت تر خوانده می شوند شانس بیشتری در پذیرش دارند. در نهایت به استناد دهی دقت کنید. می بایست تمامی منابع به طور دقیق استناد داده شوند و بهتر است نوع استناد دهی به مقالات مهم و مرتبط به حوزه باشد.
افزایش سایتیشن توسط ما
افزایش سایتیشن نیاز به تخصص بالایی دارد و کارشناسان مجموعه انجام مقاله در این زمینه خدمات تخصصی و کاملاً تضمینی ارائه می دهند. اگر خودتان نمی توانید سایتشن رو بالا ببرید، ما با هزینه کم این کار را برای شما انجام خواهیم داد. برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید از صفحه افزایش سایتیشن و خرید سایتیشن بازدید نمایید.
سخن پایانی
افزایش سایتیشن نیاز به مهارت بالایی داشته و می بایست توسط شخصی که تجربه این کار را دارد صورت بگیرد. اگر مقاله خود را چاپ کرده اید، نگران نباشید هنوز هم زمان برای افزایش سایتیشن دارید. کافیست از کارشناسان مجموعه انجام مقاله بخواهید این کار را در سریع ترین ممکن برایتان انجام دهند.