پیدا کردن سایتشن از طریق گوگل اسکولار در چند قدم آسان انجام می شود که در زیر بصورت تصویری و کاملا پایه ای برای شما توضیح داده شده است.
مراحل گام به گام یافتن سایتیشن یک مقاله در گوگل اسکالر
در قدم اول باید وارد بخش محقق گوگل در وب سایت گوگل اسکولار شوید. برای این کار کافی است عبارت google scholar را در گوگل جستو جو کنید و وارد سومین لینک موجود در تصویر زیر یعنی محقق Googleشوید. همچنین شما می توانید با کلیک بر محقق گوگل به صورت مستقیم وارد این وب سایت شوید.
در قدم دوم کافی است نام نویسنده مقاله را در کادر موجود در تصویر زیر وارد و دکمه اینتر را بزنید.
برای مثال ما در اینجا نام Christopher Alexander را وارد کردیم و دکمه اینتر را زدیم.
بعد از مشخص شدن نتایج روی نام نویسنده مد نظر، همان طور که در تصویر بالا نشان داده است کلیک نمایید تا وارد صفحه اختصصاصی این نویسنده شوید.
در تصویر بالا تمام مقالات مرتبط با این فرد نمایش داده شده است و تمام سایتیشن های مرتبط به مقالات جلوی آن با فلش برای شما نمایش داده شده است. برای مثال مقاله اول در سال ۱۹۷۷ نوشته شده و در حدود ۱۸۴۶۴ سایتیشن دارد.
سخن پایانی
به همین راحتی شما توانستید سایتیشن مقاله مد نظر را از طریق گوگل اسکولار استخراج نمایید. چنانچه نیاز به کمک بیشتر درباره این موضوع دارید، می توانید سوال خودتان را در بخش نظرات از ما بپرسید تا در کمترین زمان ممکن پاسخ خودتان را دریافت کنید.
همچنین قابل ذکر است که ما در مجموعه انجام مقاله خدمات متفاوتی از قبیل خرید سایتیشن برای شما و افزایش سایتیشن تضمینی نیز انجام میدهیم. در صورتی که نیاز به هریک از این خدمات داشتید کافی است با ما در ارتباط باشید.