دلایل رد شدن مقاله ISI

دلایل رد شدن مقاله ISI + شش نکته برای جلوگیری از رد شدن

خلاصه متن:

ریجکت شدن یا همان رد شدن مقاله از آن دسته موضوعاتی است که هر دانشجویی از شنیدن اسمش می ترسد و در صورت مواجه شدن با آن تن و بدنش می لرزد. بنابراین تمامی دانشجویان و محققان تلاش می کنند که با رعایت تمامی اصول نگارش مقاله، مقاله خود را

ریجکت شدن یا همان رد شدن مقاله از آن دسته موضوعاتی است که هر دانشجویی از شنیدن اسمش می ترسد و در صورت مواجه شدن با آن تن و بدنش می لرزد. بنابراین تمامی دانشجویان و محققان تلاش می کنند که با رعایت تمامی اصول نگارش مقاله، مقاله خود را چاپ کنند. در این میان دانستن دلایل رد شدن مقاله ISI به شما کمک خواهد کرد تا بدانید مهم ترین دلایل رد شدن این نوع مقاله چیست و با در نظر گرفتن آن موارد و تقویت آنها در مقاله خود، شانس پذیرش را بالا ببرید.

ما در موسسه انجام مقاله، حدود 10 سال است که در حال انجام مقاله ISI و چاپ مقاله ISI هستیم. به همین دلیل به خوبی با تمامی  دلایل رد شدن مقاله ISI آشنا هستیم. اگر به زودی قصد چاپ مقاله دارید، این متن  را تا انتها مطالعه کنید تا شما اشتباهات دیگران را تکرار نکنید.

دلایل رد شدن مقاله ISI

با کمک گرفتن از متخصصان موسسه انجام مقاله و با برسی هایی که بنده یعنی سارارادش انجام داده ام، موفق شده ایم تا 5 تا از مهم ترین دلایل رد شدن مقاله ISI را برای شما در زیر شرح دهیم.

1- عدم ارتباط موضوع مقاله با ژورنالی که انتخاب کرده اید

بیشتر اوقات مقالاتی که مشکل فنی و یا نگارشی دارند ریوایز می خوردند ( برای آشنایی با ریوایز، محتوای “ریوایز مقاله چیست را مطالعه کنید) اما زمانی که ژورنال مورد نظر شما با مقاله ای که نگارش کرده اید ارتباط موضوعی نداشته باشد، بدون قید و شرط مقاله شما رد خواهد شد.

با توجه به تجربه ای که داریم، عدم ارتباط موضوعی از مهم ترین دلایل رد شدن مقاله آی اس آی به حساب می آید.

معمولا قبل از ارسال مقاله به داوران، مقاله شما توسط ویرایشگر بررسی خواهد شد. اگر مقاله شما مشکل موضوعی داشته باشد در همان روز های اول مقاله ریجکت خواهد شد و دیگر کار به داوری نخواهد کشید.

2- فرمت نادرست مقاله

فرمت نادرست مقاله نیز از آن دسته اشتباهاتی است که باعث می شود مقاله شما در همان مرحله اول ریجکت شود. بعد از برسی موضوع مقاله، فرد ویرایشگر فرمت مقاله را بررسی می کند که آیا با قوانین ژورنال مطابقت دارد یا ندارد. در صورت رعایت نکردن قوانین فرمت بندی ژورنال، مقاله شما رد خواهد شد. قبل از نگارش و سابمیت مقاله حتما قوانین ژورنال مورد نظر را مطالعه کنید تا مقاله شما در همان مرحله اول ریجکت نشود.

3- دلایل فنی

دو موردی که در بالا بیان کردیم از مهم ترین دلایل رد شدن مقاله ISI در مراحل ابتدایی است. مواردی که در ادامه بیان خواهیم کرد از دیگر مواردی است که ممکن است در زمان داوری به وجود بیاید.

3-1- سرقت ادبی

اگر بیش از 25 درصد مقاله شما شبیه به مقاله دیگران باشید، مقاله ریجکت خواهد شد. بنابراین سعی کنید یک مقاله بروز نگارش کنید و به مقالات دیگران برای افزایش اعتبار مقاله خود ارجاع دهی انجام دهید. برای چک کردن سرقت ادبی مقاله از نرم افزار آیتنتیکیت (iThenticate) استفاده کنید.

3-2- ارسال همزمان مقاله به چندین مجله

اگر همزمان مقاله خود را به چند ژورنال ارسال کنید به احتمال زیاد مقاله شما ریجکت خواهد شد. بنابراین ابتدا مقاله خود را به یک ژورنال ارسال کنید و منتظر پاسخ باشید، اگر مقاله شما ریجکت شد آن وقت به یک ژورنال دیگر ارسال کنید.

3-3- عدم رعایت ساختار مقاله

ساختار دقیق مقالات آی اس آی با توجه به رشته و ژورنال می تواند متفات باشد، اما در نهایت برای اینکه بتوانید مقاله خود را چاپ کنید باید ساختار را بصورت دقیق رعایت کنید. بصورت کلی ساختار مقاله ISI بصورت زیر است.

  1. عنوان
  2. چکیده
  3. مقدمه
  4. کلید واژگان
  5. مطالب و روش‌ها
  6. نتایج
  7. بحث
  8. نتیجه‌گیری
  9. تقدیر و تشکر
  10. منابع

3-4- عدم استفاده از منابع بروز

اگر تمامی منابع شما جزو مقالات و یا کتاب هایی باشد که از عمرشان بیش از 3 سال گذشته است. احتمال ریجکت مقاله شما بسیار زیاد است. برای افزایش شانس خود در چاپ مقاله سعی کنید حداقل 60 درصد از منابع شما در 3 سال اخیر نگارش شده باشد.

3-5- نقص در ترجمه

گاهی اوقات نقص در ترجمه نیز می تواند برای شما دردسر ساز باشد، بنابراین سعی کنید بعد از اتمام مقاله حتما مقاله خود را به یک مترجم و یا موسسه حرفه ای ارسال کنید تا مقاله شما را از لحاظ گرامر و ترجمه بررسی کند. در این راستا می توانید از خدمات ادیت مقاله مجموعه ما استفاده کنید، تا مقاله شما بصورت کامل بررسی و ایراد های آن رفع شود.

4- مشکلات علمی مقاله( فرآیند پژوهش، فرضیه ها، آمار ها و …)

از تمامی موارد بالا که بگذریم برای اینکه بتوانید داوران را متقاعد کنید مقاله شما را اکسپت کنند، باید مقاله شما از تمامی لحاظ علمی باشد. در این راستا باید هیچ نقصی در فرآیند پژوهش، داده ها، فرضیه ها، آمار، شکل ها و نمودار ها وجود نداشته باشد. البته اگر مشکلات بسیار کم و قابل حل باشد مقاله شما ریوایز خواهد خورد تا دوباره این مشکلات را حل کنید. اما اگر روش پژوهشی و یا هر نکته علمی که بیان کرده اید کلا اشتباه باشد و هیچ دست آورد علمی وجود نداشته باشد، مقاله شما ریجکت خواهد شد.

5- سایر دلایل رد شدن مقاله ISI

مواردی که در بالا بیان کردیم مهم ترین دلیل رد شدن مقاله شما خواهد بود. گاهی اوقات مقاله شما به یک دلیل ریجکت نمی شود. بلکه دلایل کوچک کنار هم جمع می شوند تا در نهایت نظر داوران را برای اکسپت مقاله شما منفی کنند. بنابراین اگر خیلی نگران هستید و می خواهید بدون هیچ استرسی یک چاپ موفق داشته باشید به موارد زیر نیز توجه کنید.

  1. اشتباه در سابمیت مقاله، چون اکثر شما اولین بارتان هست که می خواهید یک مقاله سابمیت کنید ممکن است دچار اشتباه شود. بنابراین برای انجام درست سابمیت مقاله حتما از آموزش مراحل چاپ مقاله ISI در سایت ما استفاده کنید.
  2. ناقص بودن داده‌ها
  3. کم‌اهمیت بودن موضوع پژوهش
  4. بلندپروازی بیش از حد محقق
  5. ناقص بودن محتوای مقاله
  6. نتیجه غیر قطعی
  7. پرداختن به موضوعات تکراری
  8. عدم انسجام بین سایر بخش های مقاله

جمع بندی

در این مقاله سعی کردیم با توجه به تجربه ای که داریم تمامی دلایل رد شدن مقاله ISI را بیان کنیم. در نهایت سعی کنید با بررسی تمامی موارد بالا از ریجکت شدن مقاله خود جلوگیری کنید. در پایان این مقاله قصد داریم چند نکته طلایی برای افزایش شانس پذیرش مقاله شما بیان کنیم تا کسانی که این مقاله را تا انتها مطالعه کرده اند یک هدیه از ما گرفته باشند.

  1. برای اینکه شانس پذیرش مقاله خود را افزایش دهید سعی کنید بیشتر به مقالاتی رفرنس دهید که در همان ژورنالی که می خواهید مقاله چاپ کنید، چاپ شده باشند.
  2. سعی کنید 60 درصد از ارجاعات شما به مقالاتی باشد که در 3 سال گذشته نگارش شده است. این کار آپدیت بودن مطالب مقاله شما را نشان خواهد داد.
  3. از موضوعات جدید و بروز استفاده کنید.
  4. ژورنالی هم سطح با کیفیت مقاله خود انتخاب کنید.
  5. حتما چند بار مقاله خود را پروف ریدینگ کنید. اگر نمی دانید که پروف ریدینگ چیست پیشنهاد می کنیم که مقاله پروف ریدینگ چیست را مطالعه کنید.
  6. از تجربه افراد مختصص و موسسه های انجام مقاله استفاده کنید.
به این صفحه امتیاز بدهید
تصویر سارا رادش

سارا رادش

سلام، من سارا رادش یکی از کارشناسان مقالات رشته برق هستم که با موسسه انجام مقاله همکاری می کنم. من دارای مدرک دکتری رشته برق از دانشگاه تهران هستم که مقالات زیادی در این رشته نگارش و چاپ کرده ام. از آن جایی که علاوه بر انجام مقاله دانشجویی علاقه زیادی به نویسندگی داشتم، تصمیم گرفتم تا نگارش مقالات آموزشی و تخصصی سایت انجام مقاله را نیز به عهده بگیرم. امیدوارم توانسته باشم تمامی تجربیات و تخصص خودم را در این مقالات به شما عزیزان ارائه کنم. همچنین به شما پیشنهاد می کنم که از دسته بندی های زیر نیز بازدید کنید:آی اِس آی و  چالش های دانشجویی
مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *