ریوایز مقاله چیست

ریوایز مقاله چیست؟ + 10 دلایل ریوایز خوردن مقاله

خلاصه متن:

بعد از این که فردی مراحل چاپ مقاله علمی پژوهشی خود را با موفقیت به پایان رساند و مقاله خود را سابمیت کرد، باید منتظر پاسخ داوران بماند تا مشخص شود که آیا مقاله برای چاپ شدن تایید شده است یا نه. جواب داوران به 3 نوع تقسیم می شود:

بعد از این که فردی مراحل چاپ مقاله علمی پژوهشی خود را با موفقیت به پایان رساند و مقاله خود را سابمیت کرد، باید منتظر پاسخ داوران بماند تا مشخص شود که آیا مقاله برای چاپ شدن تایید شده است یا نه.

جواب داوران به 3 نوع تقسیم می شود: اکسپت ( تایید مقاله )، ریجکت ( رد مقاله ) و ریوایز مقاله، که در بین این 3 مورد تنها موردی که قابل بحث است ریوایز مقاله می باشد.

ریوایز مقاله یعنی چی؟

بعد از سابمیت کردن مقاله،اگر کیفیت مقاله شما بسیار پایین باشد ریجکت خواهد شد و اگر بسیار خوب باشد اکسپت می شود، اما اگر دارای ایرادات کمی باشد، به گونه ای که نه بتوان ریجکت کرد و نه بتوان تایید کرد، در این صورت مقاله ریوایز می خورد یعنی داوران ایرادات مقاله شما را در یک فایل نوشته و برای شما ارسال می کنند. در این مرحله شما باید طبق دستورالعمل داوران، ایرادات مقاله را رفع کنید و برای بار دیگر مقاله را سابمیت یا ارسال کنید.

حالا که دانستید ریوایز مقاله چیست، بهتر از با انواع آن نیز آشنا شوید. ریوایز مقاله 2 نوع است و در هر نوع مراحل داوری بعد از آن کاملا متفاوت است.

انواع ریوایز مقاله

ریوایز مقاله به دو نوع مینور ریوایز (Minor Revise) و ماژور ریوایز (Major Revise) تقسیم بندی می شود که هر کدام دارای تعریف و ویژگی های جداگانه ای هستند.

مینور ریوایز (Minor Revise)

در مینور ریوایز یعنی ایرادات مقاله کم است و مقاله شما با یک ویرایش کوچک آماده سابمیت مجدد و چاپ خواهد شد. در مینور ریوایز، دیگر مقاله برای داوری ارسال نمی شود و در صورتی که نظر مثبت ویرایشگر ژورنال را جلب کند، مقاله شما آماده چاپ خواهد شد. در این مرحله زمان بازنگری ویرایشگر کمتر از زمان داوری خواهد بود و نتیجه با سرعت بیشتری به شما اعلام خواهد شد.

ماژور ریوایز (Major Revise)

ماژور ریوایز یعنی ایرادات مقاله زیاده است و باید زمان زیادی را برای ویرایش دوباره مقاله در نظر بگیرید. اگر در این مرحله دچار مشکل شدید حتما از خدمات “ویرایش مقاله” موسسه ما استفاده کنید. در ماژور ریوایز مقاله بازهم داوری خواهد شد، بنابراین باید همان قدر که در مرحله اول صبر کردید در مرحله دوم نیز صبر کنید تا پاسخ داوران و نتیجه داوری برای شما ارسال شود.

دلایل ریوایز خوردن

برای اینکه بهتر بدانید ریوایز مقاله چیست باید دلایل ریوایز خوردن مقاله را نیز بدانید تا در ویرایش مقاله این موارد را رعایت کنید. در بخش زیر فقط اشاره ای به این موارد خواهیم کرد:

  1. اشتباهات نگارشی و گرامری
  2. استفاده نادرست از اصطلاحات تخصصی
  3. عدم رعایت فرمت صحیح مقالات
  4. اشکال در ارجاع ‌دهی
  5. عدم نوآوری
  6. طولانی بودن بیش از حد پاراگراف‌ها
  7. نبود مقدمه یا نتیجه‌گیری مناسب
  8. ضعف در استدلال‌ها
  9. نبود شواهد کافی
  10. تکرار مکرر مطالب

نکته: گاهی اوقات داوران می توانند به آزمایش ها و نتایج آزمایش های شما نیز ایراد بگیرند. بنابراین دست داروان در ریوایز مقاله کاملا باز است و شما باید یا ایرادات را رفع کنید و یا داوران را قانع کنید که اشتباه می کنند.

سوالات متداول

اگر نظر داوران در رابطه با موضوعی اشتباه بود چیکار باید بکنیم؟

سعی کنید در کمال احترام دلایل خود را ارائه دهید. برای اثبات حرف هایتان به منابع معتبر ارجاع دهید به گونه که آن منابع حرف شما را تایید کنند. گاهی اوقات داوران برخی از نکات را نمی بینند و ممکن است دچار اشتباه شوند، بنابراین اگر احساس کردین نظراتشان اشتباه است با رعایت اصول احترام پاسخ آن ها را بدهید.

آیا باید همه اصلاحات انجام شود؟

بله، باید خط به خط و موضوع به موضوع اصلاحات را انجام دهید و برای سوال هر داور یک پاسخ صحیح آماده کنید.

آیا روش ریوایز در رشته‌های مختلف متفاوت است؟

 بله ممکن است با توجه به موضوع و قوانین ژورنال ریوایز های هر مقاله و رشته متفاوت باشد. اما بصورت کلی یکی هستند و فقط در جزئیات ممکن است تفاوت باشد.

تفاوت ریوایز با ویراستاری چیست؟

ویراستاری قبل از سابمیت مقاله و با توجه به نظر خودتان انجام می شود اما ریوایز باید با توجه به پاسخ داوران صورت بگیرد و آن جایی از مقاله که داوران خواسته اند تغییر کند.

جمع بندی

در این مقاله سعی کردیم پاسخ کاملی به ریوایز مقاله چیست دهیم و شما را با این اصطلاح مهم آشنا کنیم. توجه کنید که مراحل ریوایز و نحوه ریوایز نیز بسیار مهم است که در مقالات دیگر آن ها را آموزش خواهیم داد.

به این موضوع دقت کنید که بیش از 50 درصد مقالات ریوایز می خورند و مقالات بسیار کمی در همان مرحله اول اکسپت می شوند. بنابراین احتمال اینکه همه شما با ریوایز مقاله روبرو شوید بسیار زیاد است. بنابراین سعی کنید به خوبی با ریوایز آشنا شوید و در صورت مواجه شدن با مشکل از خدمات انجام مقاله موسسه ما استفاده کنید.

به این صفحه امتیاز بدهید
تصویر سارا رادش

سارا رادش

سلام، من سارا رادش یکی از کارشناسان مقالات رشته برق هستم که با موسسه انجام مقاله همکاری می کنم. من دارای مدرک دکتری رشته برق از دانشگاه تهران هستم که مقالات زیادی در این رشته نگارش و چاپ کرده ام. از آن جایی که علاوه بر انجام مقاله دانشجویی علاقه زیادی به نویسندگی داشتم، تصمیم گرفتم تا نگارش مقالات آموزشی و تخصصی سایت انجام مقاله را نیز به عهده بگیرم. امیدوارم توانسته باشم تمامی تجربیات و تخصص خودم را در این مقالات به شما عزیزان ارائه کنم. همچنین به شما پیشنهاد می کنم که از دسته بندی های زیر نیز بازدید کنید:آی اِس آی و  چالش های دانشجویی
مقالات مرتبط

2 پاسخ

  1. وقتی مقاله‌ام به مرحله ریوایز می‌رسه، خیلی برام سوال پیش میاد که “ریوایز یعنی چی و چطور می‌تونم تغییرات مورد نیاز رو به درستی اعمال کنم؟” آیا فقط باید به اصلاح جملات و گرامر بپردازم، یا باید به نکات عمیق‌تری در محتوا و ساختار مقاله‌ام توجه کنم؟ چه روش‌هایی وجود داره که بتونم مطمئن بشم این تغییرات واقعاً به بهبود کیفیت مقاله‌ام کمک می‌کنه؟

    1. ریوایز یعنی بیشتر از اصلاح سطحی! باید به محتوای مقاله، استدلال‌ها و ساختار کلی توجه کنی. از نظرات داوران برای بهبود استفاده کن و به مقالات مشابه نگاه کن. همچنین می‌تونی از دوستان یا همکاران نظرسنجی کنی تا دیدگاه‌های جدیدی بگیری. این بهت کمک می‌کنه تا مقاله‌ات رو واقعاً تقویت کنی.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *