افیلیشن بخشی از مقاله است که برای نوشتنش نیاز به صرف وقت زیادی ندارید، اما باید کاملا با اصول نگارش آن آشنا باشید، زیرا بسیار مهم است و دارای قواعد خاصی نیز می باشد. حالا ممکن است بپرسید که اصلا افیلیشن مقاله یعنی چه؟ برای دانستن پاسخ این سوال و دیدن نمونه هایی از افیلیشن تا انتها با موسسه انجام مقاله همراه باشید.
افیلیشن مقاله چیست؟
اگر فقط بخواهیم در لغت بگوییم افیلیشن چیست، باید بگوییم که به هرگونه برقراری ارتباط، همکاری و یا عضویت افیلیشن می گویند. اما اگر بخواهیم بگوییم که افیلیشن در مقاله چیست، اینگونه تعریف می شود که:
به وابستگی نویسنده و یا نویسندگان مقاله به هر سازمان و یا دانشگاهی، افیلیشن مقاله می گویند. این وابستگی نشان می دهد که نویسنده در زمان انجام تحقیق و نگارش مقاله، در چه موسسه، دانشگاه یا سازمانی مشغول به کار یا تحصیل بوده است.
نکته: هر ژورنالی و دانشگاهی قوانین مخصوص خود را برای نگارش افیلیشن مقاله دارند، بنابراین نمی توان یک فرمت ثابت از افیلیشن مقاله را معرفی کرد و شما باید برای نگارش افیلیشن مقاله خود قوانین ژورنالی که انتخاب کرده اید را خوانده و رعایت کنید.
در ادامه اطلاعات مورد نیاز شما و چند نمونه واقعی را قرار داده ایم تا درباره این موضوع بیشتر یاد بگیرید.
اطلاعات مورد نیاز برای نگارش افیلیشن مقاله
حال خوب است تا با مهم ترین نکات افیلیشن مقاله هم آشنا شوید تا به درک بیشتری درباره این موضوع برسید.
برای نگارش افیلیشن هرچقدر از اطلاعات بیشتر و دقیق تری استفاده کنید، اعتبار مقاله شما افزایش پیدا خواهد کرد و این موضوع نشان دهنده تسلط زیاد شما بر موضوع خواهد بود.
بصورت کلی برای نگارش افیلیشن باید اطلاعات زیر را داشته باشید:
- اسم دانشگاه
- رشته تحصیلی
- آدرس دقیق دانشگاه
- کد دانشگاه ( هر دانشگاهی یک کد مخصوص دارد که باید در افیلیشن درج شود)
- نام شهر
- نام کشور
نکته: همان طور که می دانید ممکن است در یک مقاله اسم چند نویسنده درج شود، اگر تمامی نویسندگان از یک رشته و دانشگاه بودند فقط یک افیلیشن باید نگارش شود. اما اگر دانشگاه نویسندگان متفاوت بود باید برای هر نویسنده یک افیلیشن جداگانه نوشته شود.
نمونه افیلیشن مقاله
در بخش زیر چند نمونه افیلیشن مقاله که توسط دانشجویان ایرانی و خارجی نوشته شده است را همراه با توضیحات قرار داده ایم، تا هم با ترتیب نوشتن افیلیشن آشنا شوید و هم با نحوه نگارش آن.
Affiliation به مکانی اشاره می کند که نویسندگان مقاله، پژوهش خود را در آنجا انجام داده اند. در شکل فوق یک نمونه از آن ملاحظه می شود که در حالت کلی شامل موارد زیر است:
اسم دانشکده ، اسم دانشگاه، کد پستی و آدرس دانشگاه شامل اسم خیابان و شهر و کشور
در زیر می توانید مثال های بیشتری از سایر کشور ها نیز ببینید.
در این افیلیشن چون تمامی نویسندگان از یک دانشگاه هستند، فقط یک افیلیشن نگارش شده است.
معادل کلمات در افیلیشن چه باید باشد؟
از آن جایی که معمولا افیلیشن باید بصورت انگلیسی نوشته شود در بخش زیر معادل هر کلمه را قرار داده ایم تا بتوانید از آن استفاده کنید.
دانشجوی دکتری = PhD student و PhD candidate in
کارشناسی ارشد در رشتههای هنر و علوم انسانی = Master of Arts
کارشناسی ارشد در رشتههای مهندسی = Master of Science ، Master of Engineering
عضو هیئتعلمی = Faculty member
دانشیار = Associate Professor
کارشناسی ارشد مدیریت کسبوکار = Master of Business Administration
جمع بندی
در این مقاله بصورت کامل به بررسی موضوع افیلیشن مقاله چیست پرداختیم و برای درک بیشتر شما عزیزان به معرفی چند نمونه و برخی نکات نگارش پرداختیم. اما ممکن است کسانی که برای اولین بار می خواهند این کار را انجام دهند دچار مشکل شوند. اما شما تنها نیستید، می توانید از انواع خدمات موسسه ما مانند “ ادیت مقاله “، ” انجام مقاله ISI ” و انجام تحقیق دانشجویی برای نگارش بخش افیلیشن و سایر بخش های مقاله کمک بگیرید.
2 پاسخ
وابستگی سازمانی در مقاله چیست و در صورتی که مقالهای توسط چند نویسنده از سازمانهای مختلف نوشته شود، نحوه صحیح نوشتن افیلیشن چگونه است؟ آیا باید ترتیب خاصی در نوشتن وابستگی سازمانی رعایت شود و بهترین روش برای این کار چیست؟
این سؤال به دغدغه کاربران درباره ترتیب و نحوه ذکر وابستگی سازمانی در مقالات اشاره میکند. برای اطلاعات بیشتر درباره معنی affiliation در مقالات و نحوه نوشتن افیلیشن در مقاله میتوانید به مطلب مورد نظر مراجعه کنید.